2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست
واسه منم موقع زدن گاهی درد نمیگیره ولی گاهی درد میگیره. بعضیا خوب میزنن. ولی به هرحال باز بعدس جاش د ...

من درمانگاه میزدم دوستم اونجا کار میکنه هر وقت اون میزد فقط درد جزئی داشتم اما یه بار یکی دیگه بود پدرم در اومد کبود شد و تا الان درد داره 

دیگه مخ شوهرمو خوردم تا اومد از دوستم یاد گرفت خدا خیرش بده خیلی خوب میزنه راحت شدم خیلی مهمه که تو زمان طولانی اروم اروم تزریق بشه

خدایا خودت مواظبش باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشسد شما صارم رفتید دکترتون کی بوده؟؟ نتیجه بخش بوده  راصی بودید؟؟

اره عزیزم من صارم میرفتم دکترمم علیرضایی بود بعد دیگه دکترم اومد مام‌منم اومدم مام.من شهرمون ای وی اف کرده بودم یه بار منفی شد یه بلرسقط.رفتم صارم ازمایشات تکمیلی دادم و دارو تقویتی شوهرم خورد.دکترم رفت مام کلا کارای تخمک کشی و انتقال رو تو مام انجام دادیم بار اول تو مام مثبت شدم دوقلو😍

اره عزیزم من صارم میرفتم دکترمم علیرضایی بود بعد دیگه دکترم اومد مام‌منم اومدم مام.من شهرمون ای وی ا ...

شرمنده میشه بگین چه روزی ازمایش دادین و تیترون چند بود که دو قلو شد؟

خدایا خودت مواظبش باش
اگر یبوست داری نخور ،چون تشدیدش میکنه

بهتر شده ، نمیدونم شاید نخورم بهتره

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
منظورم این بود الان زوده کم بیاری. کبودی های بعدی در انتظارتن🤣

😬😬😁

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
شوهر من دل نداره بزنه

اتفاقا چون اینا مبتدی ان بهتر و با حوصله تر تزریق میکنن من واقعا روحیه شو نداشتم دیگه برم درمانگاه شهرمون کوچیکه کسی هم خبر نداره من ای وی اف کردم لو رفتنمون قطعی بود 

خدایا خودت مواظبش باش

یکاری که امشب کردم و اشتباه بود کیسه یخ گذاشتم جای امپولم ، الان از درد نمیتونم راه برم یا بخوابم ، کیسه اب گرم خوبه 

اتفاقا چون اینا مبتدی ان بهتر و با حوصله تر تزریق میکنن من واقعا روحیه شو نداشتم دیگه برم درمانگاه ش ...

واقعا منم اصلا حالشو نداشتم هر شب برم درمانگاه ، چند تا کلیپ اموزشی دیدیم دیگه شوهرم میزنه

اتفاقا چون اینا مبتدی ان بهتر و با حوصله تر تزریق میکنن من واقعا روحیه شو نداشتم دیگه برم درمانگاه ش ...

دقیقا مثل من

اصلا اعصابم خرد میشه موقع رفتن

اونجا هم سوال پیچ میکنن

چرا میزنی حامله ای کاشتی

یه صلوات مهمونم کنید
اندومترین میگن بهتره منم دکترم گفت بعد امپولا باید همینو استفاده کنی  البته از اول همین شیاف ا ...

عزیزم دوباره آزمایش دادی ؟ تیتر بتا چند بود و روز چند انتقال ؟ هنوز خونریزی داری ؟