2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045353 بازدید | 684462 پست
اگر با معاینه و سونو مشکل نداری میتونی  من بشددددت هم تپش قلب میگیرم هم ترس دارم منقبض میشم&nb ...

با معاینه مشکل داشتم😅 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
نه فدات خصوصیش رفتم ای حدوده دولتیش که دیگه خیلی ارزان تره..من خودم لاپارا کردم خراش انجام دادم.. بح ...

عزیزم واسه من مرداد ۹۷ تو بیمارستان بهمن نزدیک‌۱۴ تومن شد هیچ کار اضافه ای هم انجام ندادم 

اگه گفتن ۳۰ شاید تعیین جنسیت بوده چون واسه دوستم همین حدودا شد 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جانم ممنونم من بعد انتقال از روی تخت های بیمارستان خودمو روی بعدی دوبار جابه جا کردم نکنه جنین ش ...

عزیزم عزیزم آخه این چه حرفیه گلی

جنین مثل کنجد چسبیده به عسل هست تو رحم اصلا و ابدا ربطی به تحرک ما نداره 

فرایند حاملگی کاملا به رشد جنین بستگی داره و تعامل مولکولی با سلول های رحم، تمام 

حالا شما بپر بپر هم بکنی ربطی نداره 😉😉😉😉

مرسی که جواب میدی زینبی جون من دو سال پیش شروع اقدامم آزمایش دادم، الان اینجا میذارم، جدیدا دوباره ...

آره گلم قطعا داری 

حالا یا تغییر دارو یا تغییر نوع سیکل یا هر دو، اصلا شک نکن، این دفعه فقط بد قلقی کرده بدنت، حتما حکمتی داشته، دفعه دیگه حتما عالی میشه

ن فرقی نداره حتی رو رانم میشه زد

تو بازو خیلی درد داشت ولی. نمی دونم حالا اون آمپولو بد زد شاید. جاش سفت شده

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
مرسی که جواب میدی زینبی جون     یعنی با عوض کردن دارو ها ممکنه منم تخمک داشته باشم؟ یا ...

این هورمون fsh یعنی هورمون محرک تولید فولیکول، که اگر بالا باشه یعنی یائسگی زود رس ولی برای شما خوب بود خدا رو شکر 

اگر جدید نیست fsh به نظرم دوباره روز دوم یا سوم پریودی انجام بده 

اگر اوکی باشه قطعا با تغییر نوع دارو یا سیکل تخمدان هات جواب میده

دقیقا منم همین فکر رو کردم که مزاحمت شدم. شما چون همه صحبتات اصولی و از رو مقله های معتبر هست و تحصی ...

عزیزمی، شما خیلی خانمی و لطف داری به من

فقط قربون دستت این جور مواقع ماهیتابه آنا رو به موقع استفاده کن🤣🤣🤣😇😇😇😇

اگه این تپش قلبااا و اینا ادامه داشته باشه جنین هام اون تو چی میشن؟ ممکنه نگیره😢

نه انشالله که چیزی نمیشه ،بد به دلت راه نده ،به هیچ چیز فکر نکن به جز مامان شدن 😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
منم سیکلم لانگه الان فرداتموم میشه ال دی ام توکل برخدا, راستش چرا میخواستم همون مشهدبکنم امادوست شوه ...

توکل بر خدا ،انشالله که هر جا قراره درمانت رو شروع کنی نتیجه بگیری ،زنگ بزن به مرکز هزینه ها رو بپرس

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...