2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045220 بازدید | 684438 پست
من برای انتقال نگرانمم این وسیله معاینه رو میزارن ، درد داره ؟ من تو عمرم یبار معاینه شدم دست دکتررو ...

فکر نکنم بیشتر ازسونو درد بکیره اخه من سونو میکرد خیلی دردم نیومد تایکی دوساعت هم کمردرد پریودی داشتم‌انگار

یا رب العالمین
من فک میکردم بخاطر امپولاس ، چون یکی از عوارضش تپش قلبه ، ولی خب همه چی بخاطر همه چی هست😬😅

شاید به خاطر آمپول هم باشه 😄

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای نگو منکه یبار معاینه شدم ولی از اسپکلوم نذاشت

کاش بیهوش کنن😅

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
من برای انتقال نگرانمم این وسیله معاینه رو میزارن ، درد داره ؟ من تو عمرم یبار معاینه شدم دست دکتررو ...

اگر واقعا نمیتونی بگو با بیهوشی برات انتقال بدن ،چون اگر همش بخوای خودت رو منقبض کنی نمیشه انتقال داد

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اگر واقعا نمیتونی بگو با بیهوشی برات انتقال بدن ،چون اگر همش بخوای خودت رو منقبض کنی نمیشه انتقال دا ...

برای جنین بد نیس؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
من از بیهوشی بیشتر میترسم ولی برا پانکچر وانتقال راضیم اونجوری با دکتر چشم توچشم نشم    

اووووف 😅 چیکار کنیممم

انشالله موفق باشی گلم منم بیست و دو سیکلم خراش انجام دادم تقریبا یک هفته پیش بودو احتمالا اخر ماهم ا ...

بسلامتی عزیزم

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
سیکل بلند براچی هست؟تاثیری تو تعداد فولیکول داره؟

نمیدونم والله عزیزم،ولی معمولا میگن که تو این سیکل تعداد بیشتره ،من با دکتر که صحبت کردم گفت وضعیت تخمدانات خوبه فقط باید ببینیم چطور به داروها جواب میده ،طبق تجربه خودم بدنم خیلی خوب جواب نمیده ،حالا انشالله اینبار تعداد بیشتر باشه

به من گفتن زیر جلدی بزن تو بازو زد برام. فرقی نمی کنه پس؟

ن فرقی نداره حتی رو رانم میشه زد

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
اهان انشالله رحمت کاملا اماده بشه اینبارعزیزم خوب وراحت انجام بدی وهردو انشالله خدا عنایت کنه مرداد ...

نمیدونم میگن خوبه

ن اتفاقا ضخامتم خیلییی کمه و باداروهم بالانرفت اون ماه

نه فکر نمیکنم ،خیلی‌ها با بیهوشی انتقال میدن

اگه این تپش قلبااا و اینا ادامه داشته باشه جنین هام اون تو چی میشن؟ ممکنه نگیره😢