2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
عیب نداره خواهر تو همه زندگی ها مشکل هست ولی حالا ما مشکلمون بچه دار شدنه تو بعضی خانواده ها مشکل ...

اونکه درسته بهاره جون خداروشکر که بدترش اتفاق نیفتاده و خدا همه مریضارو شفا بده  

ولی یه چیزو میدونه درد ما درد روحیه نه جسمی

۳ساله پیش پیش دکتر نصر بودم برام iui کرد که منفی شدم و بهم گفت بهره زیر نظر پروفسور کشاورز شهر خودتو ...

نصر به کسی بگه اینجا نیا و برو شهر خودت؟؟؟ 🤔🤔🤔

یا خدا 

چرا باید اینجور بگه و مشتری بپرونه؟؟ مطمعنی با رضا نصر ویزیت شدی؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین منکه فکر کنم از همه کمتر دکتر رفتم ۴بارمطب ویزیت شدم ۴۰۰ تومن شوهرمم ۳بار۱۲۰و یه fna که ۴۰۰ شد. ...

عشقم منم در این ۹ سال حساب کنم خیلی خیلی هزینه کردم همسرم استاد موسیقه  و از لحاظ مالی هیچ مشکلی ندارم خیلیم خرج میکنم ولی تا خدا نخواد نمیشه!! عقیده من اینه به کسایی که تازه تو این سیکلایivf میخوان وارد بشن بگیم چیزی نیست گران نیست خرج و مخارج تا دلشون خالی نکینم...

تا خدا نخواد من هرچی خرج کنم نمیشه 😞 

ولی هیچ وقتم دلشون نمیشکنم بگم سخته شاید با یه سیکل باردارشدن.... 

که میدونم خیلی خیلی سخته این راه ivf😞 البته برای من اینطوره

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
عشقم منم در این ۹ سال حساب کنم خیلی خیلی هزینه کردم همسرم استاد موسیقه  و از لحاظ مالی هیچ مشکل ...

خوب نشکل هرکسی فرق داره شاید یوی نتونه ۵تومن هم هزیته کنه بالاخره باید به حدودی بدونه که وارد سیکل بشه یهو برا پانکچر بگن ۷تومن بده شوکه نشه ندونه ازکجابیاره

یا رب العالمین
نصر به کسی بگه اینجا نیا و برو شهر خودت؟؟؟ 🤔🤔🤔 یا خدا  چرا باید اینجور بگه و مشتری بپرونه؟ ...

بله چون از کرمانشاه میومدم میدید که استرس داشتم گفت بهتره اونجا ادامه بدی....ولی خدایی دکتر خیلی خوبه

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
تو مرکز مام زیر نظر دکتر چوبساز یه متخصص  کرمانشاهی که فقط اونجا میکرو میکنه و حتی پروندم ...

عزیزم تو مام دکترچوبساز نیست اصلا.بچه هام باهات شوخی نمیکنن که.هرکی هرچقدر خرج کرده اونو میگه.من خودم ۱۶تومن ایناراحت خرج کرم تو مام تهران.هزینه های جانبی رو بیایی بالای ۲۰تومنم شده.هنوز داروهای شوهرو...روهم حساب کنم بالای۴۰تومن ازسال پیش تا الان

عشقم منم در این ۹ سال حساب کنم خیلی خیلی هزینه کردم همسرم استاد موسیقه  و از لحاظ مالی هیچ مشکل ...

یلدا من خودم با نصر ۴بار انتقال ناموفق داشتم

بیار برات حساب کنم چقد شد

۱۵ ملیون تخمک اهدایی که شامل پانکچر و هزینه داروی دونر بود

فریز جنین ۳تومن

۴بار انتقال ناموفق هربار ۳ ملیون در کل ۱۲ ملیون

هیسترو ۴ تومن

برای هربار انتقال سونو و دارو تقریبا ۱ ملیون که در مجموع ۴ تومن

تاحالا ببین چند شد؟ ۳۸ تومن!!!!

تازه من ازمایش کلی دادم ۵۰۰ شد

شوهرم از اسپرم و dfiداد ۳۰۰ شد

یه عکس رنگی نوشت که نرفتم و پیچوندم مطمعننا ۳۰۰،۴۰۰ هست

هربار کلی هزینه تزریق و رفت و برگشت و ....

ببین در خوشبینانه ترین حالت که با یه انتقال مثبت شی حدود ۲۰ تو یه مرکز خصوصی درمیاد

عزیزم تو مام دکترچوبساز نیست اصلا.بچه هام باهات شوخی نمیکنن که.هرکی هرچقدر خرج کرده اونو میگه.من خود ...

اره بابا 

من برا شوهرم تقریبا ۱ تومن تقویتی خریدم فقط 

همین سلن پلاس و ویتامین e و dو کیوتن و امگا ۳  و یکم خرت و پرت دیگه فکر کنم ۶۰۰ شد