2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045246 بازدید | 684441 پست
یلدا من خودم با نصر ۴بار انتقال ناموفق داشتم بیار برات حساب کنم چقد شد ۱۵ ملیون تخمک اهدایی که شام ...

نه منم خصوصی میرم ۲۰ نشد اگه دفعه اول مثبت بشم ولی اکه نشم که دیگه میرم دولتی یه خانمی میگفت دوتومن شد سه چهاربار اونجا میتونم پانکچرکنم وانتقال بدم

یا رب العالمین
خوب نشکل هرکسی فرق داره شاید یوی نتونه ۵تومن هم هزیته کنه بالاخره باید به حدودی بدونه که وارد سیکل ب ...

دیشب کاربری میگفت هزینهivfشده ۳۰ تومن ..

و کاربرایی میگفتن ما قید زندگیمون بزنیم بهتره بریم ivf... ایا این ترس و استرس خوبه که به دل اون سری ادما بیفته!؟

انشالله که خدا به حق این عید عزیز منتظرارو دیگه منتظر نزاره و با یه تو دلی شادشون کنه، ♥️♥️

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم فقط تخمک کشی رو میگم.الان یکی از بچه ها توساری میکرو کرده هزینه هاش عین مرکز مامه.بستگی به مرک ...

منم تخمک کشی را میگم.منم از یه بچه هاپرسیدم گفت هزینه انتقال جداست ولی زنگ زدم مرکزمون میکه پانکچر وانتقال۷۲۰۰هست اخرش نمیدونم چقدره

یا رب العالمین
نه منم خصوصی میرم ۲۰ نشد اگه دفعه اول مثبت بشم ولی اکه نشم که دیگه میرم دولتی یه خانمی میگفت دوتومن ...

گلی شاید ۲۰ نشده ولی ۱۷،۱۸ که شده

بعدش شما تو شهر خودتی، من از شهر دیگه میکوبم میرم تهران

هزینه ایاب و ذهاب و آقامت و غذا و .. 

تازه من این هزینه ها رو لحاظ نکردم

واقعا؟ خصوصی تو شهرستانی؟ البته من قیمت دو ماه پیش مام رو دارم شاید این ماه بالا برده باشه

اره اصفهان.منم دوسه ماه پیش دیدم ۶۸۰۰بود الان گرونتر زده بود.من پزسیدم‌گفت تخمک کشی وانتقال ولی یه خانمی گفت انتقال جداگرفتن انتقالش فرش نبود

یا رب العالمین
عزیزم ایشون!!!!!! اهدایی!!!!! 🍳 🍳 🍳 🍳 🍳 چند تا ماهیتابه آنا نیاز داره😅😅😅😅

دقیقا منم همین فکر رو کردم که مزاحمت شدم. شما چون همه صحبتات اصولی و از رو مقله های معتبر هست و تحصیلاتتون هم بی ربط نیست، راهنمایی هات هم درسته هم قوت دل. یعنی میشه با خیال راحت به توصیه هات گوش کرد. اما من اطلاعاتم در حد همین تاپیک هست برای همین میترسم چیزی بگم که بدتر دوستان رو از هدفشون دور کنه. ممنون که راهنمایی میکنی و وقت میذاری.    

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
گلی شاید ۲۰ نشده ولی ۱۷،۱۸ که شده بعدش شما تو شهر خودتی، من از شهر دیگه میکوبم میرم تهران هزینه ای ...

خوب منم میگم هرکسی فرق داره منم خودمو گفتم .گفتم یه خانمی دو شده بود با داروهاش نهایت ۳بشه

یا رب العالمین
عزیزم تو مام دکترچوبساز نیست اصلا.بچه هام باهات شوخی نمیکنن که.هرکی هرچقدر خرج کرده اونو میگه.من خود ...

اگه من بخوام در این ۹ سال حساب کنم که میشه۱۰۰ ملیون به بالا...🤦‍♀️🤦‍♀️

ولی من دارم هزینه یه سیکلivf میگم .!!!

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
دیشب کاربری میگفت هزینهivfشده ۳۰ تومن .. و کاربرایی میگفتن ما قید زندگیمون بزنیم بهتره بریم ivf... ...

حالا یکی یه چیزی گفت واقعا فکر کردی میخواد قید بچه دار شدن رو بزنه؟ 

دوتا موضوع هست

یکی اینکه ادم برای رسیدن به ارزوش تلاش میکنه و شده از نون شب هم میگذره ولی اخرش خرج میکنه و میرسه

دومی اینکه بچه دار شدن به هزینه کردن نیست!!!یکی تو دولتی دوقلو گیرش اومده و یکی مثل من تو مام فعلا نشده

باید ببینیم کی قسمتمون میشه

یلدا من خودم با نصر ۴بار انتقال ناموفق داشتم بیار برات حساب کنم چقد شد ۱۵ ملیون تخمک اهدایی که شام ...

ای جانم خدا برات حفظش کنه🥰🥰🥰🥰

بهار جان من خووم ۲تا انتقال منفی داشتم.. و از قیمتا باخبرم

...راستی چطور تخمک اهدایی گرفتی؟! چندسالته ؟

اره اصفهان.منم دوسه ماه پیش دیدم ۶۸۰۰بود الان گرونتر زده بود.من پزسیدم‌گفت تخمک کشی وانتقال ولی یه خ ...

نه بابا هزینه ش جداست

چون شاید یکی الان پانکچر کنه و دو سه سال دیگه بخواد انتقال بده، چرا باید پول انتقال رو الان بگیرن

بنظرم جداست

لی _لاا عزیزم من امروز روز دوازدهم انتقالم بود البته اگا خود روز انتقالم حساب کنند جمله دوم ابان انت ...

تحمل کن تا آزمایش عزیزم. الان موعد پریودت گذشته یا هنوز موعدش نشده؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم