2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684421 پست
سلام بهاره جان عزیزم شما چرا اینقد به خودت فشار میاری؟؟؟ فعلا که چیزی معلوم نیست یکم صبر داشته باش ج ...

فشار از سمت خانواده ها روم خیلی زیاده. ما بهشون تو این سه سال هیچی نگفتیم و نمیخوایم بفهمن که به مشکل خوردیم.

اصلا دیگه طاقت ندارم منفی ببینم. یه جورایی خیلی له شدم زیر بار این فشارها...

😔😔😔😔

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
نمیدونم ولی دکتر گفت فقط ای وی اف چون هر چی دارو می‌خورد تغییری نمی‌کرد خودمم ک تنبلی تخمدان دارم pc ...

من ۲۰ تا تخمک داشتم.ولی شوهرم خیلی ضعیف بود.تسه شد.ده تا جنین شد.الان۸ تا داریم.چون دو سال پیش دو تا رو انتقال دادم.نشد...

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فشار از سمت خانواده ها روم خیلی زیاده. ما بهشون تو این سه سال هیچی نگفتیم و نمیخوایم بفهمن که به مشک ...

میدونم عزیزم باور کن فشار رو ما هم زیاده خیلی وقتا وقتی تنهام انقد گریه میکنم که نگو ولی مگه چاره ای جز صبر داریم؟ لحظه ای نیست که به بچه فکر نکنم انقد تو ذهنم پر فکر و خیاله که بی اشتها شدم میبینی چند روز پشت هم روزه گرفتم ولی باز هم امیدمو به خدا از دست ندادم تو هم امیدوار باش و اگه خدای نکرده نشد باز هم محکم برو جلو چون تو قراره مادر بشی و از الان باید تمرین کنی قدرتمند بودنو

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

🌹🌹 لطفا کامل بخونید من که با خوندنش قوت قلب گرفتم❤👇

گویند زنی زیبا و پاک سرشت به نزد حضرت موسی عليه‌السلام، كليم‌الله، آمد و به او گفت: «ای پیامبر خدا، برای من دعا کن و از خداوند بخواه که به من فرزندی صالح عطا کند تا قلبم را شاد کند.»
حضرت موسی عليه‌السلام دعا کرد که خداوند به او فرزندی عطا کند. پس ندا آمد: «ای موسی، من او را عقیم و نازا آفریدم.»
حضرت موسی عليه‌السلام به زن گفت: «پروردگار می‌فرمایند که تو را نازا آفریده است.»
پس زن رفت و بعد از یک سال بازگشت و گفت: «ای نبی خدا، برای من نزد پروردگار دعا کن تا به من فرزندی صالح عطا کند.»
بار دیگر حضرت موسی دعا کرد که خداوند به او فرزندی ببخشد. دوباره ندا آمد: «من او را عقیم و نازا بیافریدم.»
موسی به زن گفت: «خداوند عزوجل می‌فرماید تو را نازا بیافریده.»
بعد از یک سال، حضرت موسی همان زن را دید در حالی که فرزندی در آغوش داشت.
از زن پرسید: «این نوزاد کیست؟» 
زن جواب داد: «فرزند من است.»
پس موسی عليه السلام با خداوند صحبت کرد و گفت: «بارالها، چگونه این زن فرزندی دارد در حالی که تو او را عقیم و نازا آفریدی؟!»
پس خداوند عزوجل فرمود: «ای موسی هر بار که گفتم «عقیم»، او مرا «رحیم» می‌خواند. پس رحمتم بر قدر و سرنوشت پیشی گرفت.»
فدات بشم خیلی ممنون...پس همه جا همینه....همسرم باید همراه باشه یا خودم هم میتونم برم؟

خاهش میکنم عزیزم.اگه با دکتر زنان ویزیت داری فقط خودت برو جون اصلا نمیزارن مردا برن داخل مرکز.نهایت تو لابی میشینن.باز میخایی شماره شو بفرستم زنگ بزن بپرس خیالت راحت شه.خیلی خوش اخلاقن و کامل جواب سوالاتو میدن

مرسی عزیزم . من قرار بود تازه شروع کنم هنوز هیچ کاری انجام ندادم . ک کرونا اومد فعلا ترسیدم گفتم بمو ...

عزیزم کرونا فعلا هست به نظر شخصی من نباید بندازی عقب چون من فکر میکردم سالمم ولی الان چسپندگی پیدا کردم تیرویید دارم با اینکه سنمم ۲۹ولی کیفیت تخمکمم پایینه که باید حداقل دو ماه تقویتی بخورم شاید خدایی نکرده یه مشکلی باشه که خودش عقب میوفته حالا باز خودت میدونی

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

بچه ها خبر دارین دوباره مراکز تعطیل شدن گفتن هیپ عملی فعلا انجام نمیدن تا اوضاع کرونا بهتر بشه.فقط موارد اورژانسی مثل سقط....دارم دیونه میشم این ماه میخاستم برم برا انتقال

مرکز اصفهان گف بخشنامه اومده فقط کسایی که دارو برا تخمک گیری استفاده کردن تخمک گیری بشن و هیچ عمل دیگه انجام نمیشه...

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
خاهش میکنم عزیزم.اگه با دکتر زنان ویزیت داری فقط خودت برو جون اصلا نمیزارن مردا برن داخل مرکز.نهایت ...

فدات بشم الهی ...شماره اش همون ۴۲۵۰۰ هست دیگه....دکتر نصر انتقال رو تو کدوم بیمارستان انجام میده؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
انشالله کلی جنین تپل مپل

یعنی مرکزی که شما هستین عمل انجام میدن؟؟

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
سلام  دوست عزیز این دارو Ferty bioticجدید اومده و حدود ۸۰۰ هزار تومان هست من هم تخمک هام بی ک ...

من هر چی گشتم دکترم برام نوشت پیدا نکردم شما کجا گرفتی برایه من که ۱۰روز مونده به شروعه سیکلم به نظرت جواب میده

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
میدونم عزیزم باور کن فشار رو ما هم زیاده خیلی وقتا وقتی تنهام انقد گریه میکنم که نگو ولی مگه چاره ای ...

ممنون عزیز بابت روحیه❤

ان شاالله به زودی زود روزیت بشه و این روزهای تلخ تموم بشه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
ممنون عزیز بابت روحیه❤ ان شاالله به زودی زود روزیت بشه و این روزهای تلخ تموم بشه

ان شاالله روزی خودت و همه ی خانومای منتظر 🥰