2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
انشاالله که به حق علی باردارشده باشی عزیزم دوروز دیگه دوبار تست بزن

ممنونم گلم لطفا خیلی برام دعا کن.

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها من براثر خوردن داروهام معده ام درد گرفته کسی اینطوری بوده ؟ البته بازم دارم ادامه میدم ولی اذیتم روزی چهارتا قرص استرادیول و سه تا فرتیل سی ام و  یک عدد اسپرین یه کپسول صورتی دیگه ام دارم فماراست

استیکر محض دلخوشیه دلمه که با نفس حق دوستان واقعی بشه
چراانجام نمیدن من یکشنبه ابن سینا بودم نامشو بهم داد پری بشم فکر کنم سیکلمو شروع میکنن اگه انجام نمی ...

مرسی عزیزم . من قرار بود تازه شروع کنم هنوز هیچ کاری انجام ندادم . ک کرونا اومد فعلا ترسیدم گفتم بمونه برا سال بعد 

خدای من خدای معجزه هاست . 

سلام دوستان

من امروز روز سوم انتقالم بود، همیشه با سالادم کنجد میخورم

خواستم مطمئن بشم بد نیست برام؟

روغن زیتون و آبلیمو هم میخورم با سالاد، آبلیمو مشکلی نداره؟

من خیلی زیر دلم درد میگیره، شما هم درد داشتین بعد از انتقال؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام بچه ها  امروز بیبی چک مارک vivere گذاشتم بعد دیدم اصلا خط cنیفتاده ده دقیقه بعد خطcفقط یه ...

سارا جون به نظر من مامان شدی گلم 😍😍

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستان من امروز روز سوم انتقالم بود، همیشه با سالادم کنجد میخورم خواستم مطمئن بشم بد نیست برا ...

سلام عزیزم 

آب لیمو که مشکلی نداره کنجد هم در حد خیلی کم استفاده کن روغن زیتونم عالیه 

ایشالا چند روز دیگه خوشحالمون کنی 

درد زیر دل من ۳روز اول داشتم فکر میکنم به خاطر اسپکلوم که میزارن دهانه رحم رو باز کنن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستان من امروز روز سوم انتقالم بود، همیشه با سالادم کنجد میخورم خواستم مطمئن بشم بد نیست برا ...

سلام عزیزم من شنیدم بعد از انتقال بهتره کنجد نخوری چون گرمه 

اینبار اشکالی نداره

آبلیمو رو نمی‌دونم ولی بزرگترهامون ازقدیم میگن لیمو نخورید😁

خییییییییییییییلی دلم می خواد مامان بشی خیلی زیاد 

برات دعای توسل میخونم که همین سری مامان بشی 

عزیزممم به امیدا خدا این چند هفته هم به راحتی بگذره و نی نی و یسلامت بغل کنید😍😋

قربونت بشم نازی جون ممنووون 

انشاالله شما هم این دوران رو به خوشی و سلامتی بگذرونی و به موقع نی نی رو بغل کنی 💙💓😘

جنینات چندروزه بودن چندتا انتقال دادی

سلام گلم شما مرکز مام انتقال دادی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

سلام دوستان، من روز نهم بی بی چک گذاشتم منفی بود، چقد میشه روش حساب کرد؟ 

کسی بوده که اولش منفی شده باشه بعدش مثبت؟ 

خواهشاً هرکسی تجربه داشته بگه که روز چند منفی بوده و روز چند مثبت شده. 

نه اینجور نیست ،این آزمایش برای بررسی وضعیت اسپرم هست ، قبل از انجام لقاح یعنی همون روز پانکچر ،اسپر ...

ممنون عزیزم

منم الان پرسیدم گفتن روز پانکچر نمونه میده اگه اوکی نبود امادگی عمل داشته باشه همون روز تسه

دوستان من الان از ازمایشگاه بهم زنگ زدن گفتن جواب ازمایش غربالگریت امادس حتما برو نشون متخصص بده گفتم برا همه اینو میگید میگه ن تعدادی پایین ازمایش مینوسن با متخصص مشاوره گردد من تابرم جوابو بگیرمو و نشون دکتر بدم دق میکنم