2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
من امروز جواب ازمایش غربالگریمو گرفتم ریسکش زده متوسط من خیلی نگرانم تو هفته ۱۴ میرم ازمایش سلفری ان ...

عزیزم منم عین شما بودم سلفری دادم و خدا رو شکر پسرم سالم و وروجک روی پام خوابیده 😍

اینا یه جور کار آماری هست نه اینکه بچه مشکلی داره 

و اگر سونو خوب بوده ذره ایی بهش فکر نکن، منم پارسال خیلی ترسیده بودم درکت میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم اینجا هم اونجوریه مثلا واسه ساعت ۳وقت میگیری یه ربع قبلش میزارن بری داخل مرکز.بعد که رفتی ...

فدات بشم خیلی ممنون...پس همه جا همینه....همسرم باید همراه باشه یا خودم هم میتونم برم؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
من 24تخمک کشیدن18جنین شد دکتر کلانتر اصفهان 

حتما شوهرت مشکلش حاد نبود

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
زینبی جون اینا جواب سنو اول و دومم هستش میشه برام توضیح بدی چی بچیه؟اینکه هم کیست دارم هم هماتوم خیل ...

عزیزم یه دردونه داری که یه کوچولو هماتوم زیر جفت هست و فقط نباید بذاری یبوست بشی و تا وقتی هماتوم هست باید شیاف پروژسترون داشته باشی همین 

حداقل نصف مامان های اینجا هماتوم داشتن نترس، همه هم جوجه هاشون عالی بودن

کیست هم اهمیتی نداره فعلا، شاید هم بعدا خوب شد

کارهای خونه رو انجام بده حتما، اصلا استراحت لازم نیست، فقط خودت رو خسته نکن همین 

غذا هم هر چی عشقت کشید بخور جز جگر

سلام زینبی جان این جواب ازمایش منه میخوام برم سلفری ؟ جواب این دقیق تره یا امنیو سنتز؟من خیلی نگرانم

ببین گلم سلفری 98 درصد دقت داره و بدون ریسک، آمنیوسنتز 100 درصد و اینکه رنج وسیعی از سندروم ها رو بررسی میکنه، اما ریسک داره

به نظرم همون سلفری عقلانی هست 

اگر های ریسک بودی یا سونو خوب نبود، بله بهتر بود آمنیوسنتز میکردی ولی الان لازم نیست 😉 😉 😉 

شما چرا عزیزم؟

عزیزم پستتو دیدم نگرانیتو درک میکنم ولی اصلا بد به دلت راه نده چند سال پیش خواهرم باردار بود و سر سه ماه گفتن بچه مشکل داره و این حرفا باید یه آزمایشی بده که جوابش بیست روز دیگه میاد نمیدونی هممون کل خانواده چه روزای بدی رو گذروندیم همش گریه و دعا و نذر و نیاز که خداروشکر بعد بیست روز جواب اومد که مشکلی نیست و بچه سالمه ماشاالله الان خواهرزاده ام کلاس اوله.. چون این برامون تجربه شده بود سر بارداری خواهر دیگه ام هم باز همین موضوع پیش اومد ولی دیگه نگران نبودیم که خداروشکر اون خواهر زاده ام هم الان چند سالشه و شیطون

لطفا نگران هیچی نباش و بسپار به بالا سری مطمئنم کنجدت سالم سالمه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
روز دهمم روژان منفی شد ولی ی مارک دیگ بعد چندین دیقه ی هاله محو انداخت...تو هم روز ۱۲ بزن...انشاالله ...

نمیدونم چرا اینقدر بد ناامید شدم...

در حدی که حتی دلم نیست دیگه برم آزمایش...

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
ممنونم گلم دعا کن کاذب نباشه دیشب سر نماز واسه شما و بهاره جان خیلی دعا کردم ایشالا هر سه تامون مثبت ...

انشاله عزیزم

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
هفته دیگه میرم ازمایش سلفری انجام بدم ولی تو این مدت فکرو خیال منو میکشه من دارم دق میکنم 

عزیزم اطرافیان خودم چندین مورد بودن که غربالگری ریسک رو بالا زده بود اما سلفری خوب بود. توکلت به خدا باشه چیزی نیست

نمیدونم چرا اینقدر بد ناامید شدم... در حدی که حتی دلم نیست دیگه برم آزمایش...

سلام بهاره جان عزیزم شما چرا اینقد به خودت فشار میاری؟؟؟ فعلا که چیزی معلوم نیست یکم صبر داشته باش جنین بلاست هم روز هشتم بیبی نشون نمیده چه برسه به جنین سه روزه لطفا چند روزو آروم باش و توکل کن به خدا ان شاالله که مامانی

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن