2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام بچه ها  امروز بیبی چک مارک vivere گذاشتم بعد دیدم اصلا خط cنیفتاده ده دقیقه بعد خطcفقط یه ...

@مامان_ماهک10    

عزیزم میشه نظرتو راجب بیبی چکم بگی

اصلا مارکش خوبه؟قابل اعتماده؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنونم گلم.اصلا نمی دونم میشه اعتماد کرد یا نه چون بعد یک ساعت و نیم دو ساعت افتاده.حالا پنج شنبه جم ...

برای من بعد دو سه ساعتم هاله ننداخت. اتفاقا مارکش هم مثل شما بود.

ممنون از دعاهای قشنگت. ان شاالله به دعای شما خدا منم ناامید نکنه.

از صبح که پاشدم فقط بغض دارم. به زور قورت میدم شوهرم نفهمه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@مامان_ماهک10     عزیزم میشه نظرتو راجب بیبی چکم بگی اصلا مارکش خوبه؟قابل اعتماده؟

سلام عزیزم به نطر من الکی بی بی هاله نمیندازه تو زودم گذاشتی حسم میگه مامانی روز ۹ بوده؟ جنینت چند روزه بوده؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
از استرس و فکر و خیاله.بی خیال باش حتما مامان شدی گلم.گریه تو خواب خوشحالیه ان شاالله خدا دل من و شم ...

سلام عزیزم من از دست همسرم صبح بی بی زدم یه خط خیلی محو افتاد ...میدونم برای hcg و اشتباهه البته 3 روز گذشته...دفعه قبل 6 روز گذشته بود و درست بود ...حالا گذاشتم باز چند روز دیگه بزنم

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
روز نه  البته من ساعت ۹ صبح انتقال دادم نمی دونم باید اونو حساب کنم یا نه با روز انتقال میشه ۱ ...

مبارکه عزیزم 2 روز دیگه دوباره بزن

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
ممنون عزیزم منم الان پرسیدم گفتن روز پانکچر نمونه میده اگه اوکی نبود امادگی عمل داشته باشه همون روز ...

خواهش گلم ،انشالله که نمونه خوب باشه و کارشون به تسه نرسه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزيزان خوبيد؟ من امروز انتقال جنين داشتم. لطفا برام دعا كنيد ممنون🙏🏻🙏🏻♥️♥️

ان شاالله این روزای سخت انتظار برات سریع بگذره و دو هفته دیگه بیای خبرای خوب بدی

سلام عزیزم من از دست همسرم صبح بی بی زدم یه خط خیلی محو افتاد ...میدونم برای hcg و اشتباهه البته 3 ر ...

😊

ان شاالله که مثبته

خوبه دوتا مامان جدید داریم🌹

سلام عزیزم پانچکر کردی

سلام گلم، امروز باید سونو شم، دکتر گفت اگه بیشتر تخمکا به سایز 18 رسیده باشن انشاءالله پنج شنبه پانکچرت هست، اگر نرسیده باشن چون شنبه تعطیله انشاءالله یک شنبه هفته آینده پانکچر می کنم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام عزیزم 😍😍😍😍 خوبی؟ چه خبرا؟  آره حسابی مردی شده واسه خودش

خدا حفظش کنه

والا یه دونه جنین فریز دارم که میخواستم انتقال یدم این کرونا اومد برنامه ها رو بهم ریخت

حالا دکترم میگه یه بار دیگه تخمک کشی کنیم بلکه جنین ها بیشتری بتونیم انتقال یدیم

و اگه یادت بیاد من ذخیره خیلی خیلی خیلی پایین دارم

و فقط گونال روم اثر میزاره حالا در به در دنبال گونال م

تا خدا چی بخواد 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام عزیزم، گونال که من هرجا زنگ زدم گفتن نداریم، یه خانمی اسم کاربریش یادم نیس چند روز پیش می گفت ف ...

مرسی عزیزم

من تهران م

بهشهر فکر کنم شمال باشه اگه اشتباه نکنم

سلام زینبی جون ببخشی من هرچی گشتم اوابوست نبود ولی فرتیل اید بانوان گرفتم دکترم گفت تخمکات بی کیفیتن ...