2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

[QUOTE=159473151]سلام عزيزم شما dhea رو خريديد ؟ ممكنه عكسشو واسم بفرستيد . دكتر واسم نوشته ولي هرجا ميرم ميگه نميدون .

سلام عزیزم ،من مرداد ماه از داروخانه نزدیک رویان گرفتم ،شاید الان هم داشته باشه ،البته نمونه دیگه هم داشت

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم یه دردونه داری که یه کوچولو هماتوم زیر جفت هست و فقط نباید بذاری یبوست بشی و تا وقتی هماتوم هس ...

مرسی عزیزم که وقت میزاری 🥰🥰🤩😍.... متاسفانه یه مدت با اینکه میو مایعات هم میخورم ولی یبوست گرفتم...دکتر برام شربت لاکسی ژل نوشته استفاده کنم بنظرت مشکلی نداره استفاده کنم اخه میگن خوب نیس زیاد تو بارداری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم از راهنماییت 😍😍😍

سلام لی لا جون خوبی نی نی خوبه ؟ غربالگیری رفتی ؟ همه چی خوب بود 😍😍

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

سلام دوستان  من این تاپیکو همیشه میدیدم ولی نیومدم اما امروز اومدم 

دوستان من سال ۹۰ازدواج کردم سال ۹۴ و ۹۸ ۳بار ای وی اف کردم هر ۳بار منفی شده الان خیلی نا امید شدم که برا بار ۴اقدام م کنم

مبارکه خوش خبر پس عزیزممم

ان شاالله با دعاهای شما خدا ناامیدم نمیکنه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
فشار از سمت خانواده ها روم خیلی زیاده. ما بهشون تو این سه سال هیچی نگفتیم و نمیخوایم بفهمن که به مشک ...

عزیزم این استرسی که الان داری از همه چی بدتره.بسپار بخدا اون صلاح مارو بهتر میدونه . حداقل تا پنج شنبه صبر کن.منم می خوام پنج شنبه بیبی بزنم ان شاالله مثبت میشه اون وقت.

حتی اگه اذیت میشی این دوروزی سایت نیا استرس نگیری

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
والله من یکشنبه ابن سینا بودم هیچی نگفت ونامه روبرام نوشت تا پری شدم سیکلمو شروع کنه 

من الان زنگ زدم گفتن فقط عملای ضروری .شاید فقط مرکز اصفهان اینجوریه؟؟

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
 @مامان_ماهک10     @بادخرید     سلام امروز ۱۲انتقالم بیبی چکم زیر ۲دی ...

عزیزدلم مبارکه.جنینات چند روزه بودن؟

بچه ها میگم من همش انگار تهوع دارم مخصوصا وقتی دراز میکشم معدمم انگار بهم ریخته.

چیکار کنم؟رایتیدین بخورم اشکال داره؟

@زینبی_بابا    

@مامان_ماهک10    

عزیزم این استرسی که الان داری از همه چی بدتره.بسپار بخدا اون صلاح مارو بهتر میدونه . حداقل تا پنج شن ...

یا لطیف ارحم عبدک ضعیف.... (ای لطیف رحم کن به بنده ات که ضعیف است...)

خدا بزرگه، اون هر چی بخواد همون میشه

فعلا از صبح از درد پری دارم به خودم میپیچم... 😥

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....