دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
من برا بچه اولم از ۵ ماهگی رفتم خونه بابام چون شهر دیگه زندگی میکردم و احتمال زایمان زودرس داشتم ۴۰ روز هم بعد زایمانم موندم دومی هم ۴۰ ۵۰ روز بودم سومی را یه راست از بیمارستان اومدم خونه خودم تنها هم بودم
زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
بچه اول ۴۰ روز مامانم بود خونه مون کار خونه با اونا بود من از ده روز که بخیه مو کشیدم دیگه کارای بچه رو خودم میکردم تا با نظارت بقیه دیگه خودم وارد بشم
بچه دومم مامانم خودش بستری بود بیمارستان مادر شوهرم یه هفته اومد بیشتر اون توقعی نداشتم دیگه خودم سرپا شدم ولی بهم سر میزد
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚