2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از روز اول خودم بودم و خودم

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

برای هردو حدود ده روز موندم و بعد رفتم خونه خودم

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

دوتا بچه اول من رفتم 

اولین بچه حدودا ۲۵ روز

دومی هم همین حدود زیادم بود، ولی چون همسرم ماموریت خارج کشور خورد ۵۰ روز موندم تا بیاد باهم بریم خونمون

بچه سومم که مامانم اومد ۲ هفته موند پیشم کافی بود

خودم ۲۰ روز بعدش رفتم شهرمون

مشاور پوست و مو هستم❤️ دوست دارم کمکت کنم بهترین پوست و مو رو داشته باشی🤗🤗

همیشه تنهای تنها

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

من برا بچه اولم از ۵ ماهگی رفتم خونه بابام چون شهر دیگه زندگی میکردم و احتمال زایمان زودرس داشتم ۴۰ روز هم بعد زایمانم موندم دومی هم ۴۰ ۵۰ روز بودم سومی را یه راست از بیمارستان اومدم خونه خودم تنها هم بودم

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه اول ۴۰ روز مامانم بود خونه مون  کار خونه با اونا بود من از ده روز که بخیه مو کشیدم دیگه کارای بچه رو خودم میکردم تا با نظارت بقیه دیگه خودم وارد بشم 

بچه دومم مامانم خودش بستری بود بیمارستان مادر شوهرم یه هفته اومد بیشتر اون توقعی نداشتم دیگه خودم سرپا شدم ولی بهم سر میزد 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚