2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
بله چرا كه نه  سعي كنيد بقيه ليست را تهيه كنيد و حداقل سه ماه قبل ivf مصرف كنيد

قبل تخمک کشی یا قبل انتقال ؟ من زنگ زدم برای فرتیل سی ام پرسیدم گفت نیاز باشه دکتر برات می نویسه

خدایا شکرت
چه قدر جالب  راستی دیگه مارک لووتیروکسین هم عوض نکن از هر شرکتی گرفتی همون رو ادامه بده، جای خ ...

چیزایی ک گفتی رو نمیدونستم.حتما رعایت میکنم. خیلی خیلی ممنونم عزیزززززم

😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینکه خودشون چرا انجام نمیدن و واقعا نمیدونم چرا...من خودم بهشون گفتم اونامذگفتن باشه به هرحال اونا ...

من که تا حالا با دکتر مشایخی حرف نزدم همش دستور میده ماماها به من میگن نمی دونم برا همه همینه 🤔🤔 

خدایا شکرت
@بهار213     سلام عزیزم خوبی کاربری bikhial هستم که اون پرید  خوبی؟؟؟ ان ...

سلام خویی شما چیکار کردی من که فعلا نرفتم چون پریود نشدم که برم عکس رنگی دوباره پریودم قاطی کرده سرما هم خوردم تو این اوضاع کرونا اصلا حوصله هیچی ندارم🙄

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
من که تا حالا با دکتر مشایخی حرف نزدم همش دستور میده ماماها به من میگن نمی دونم برا همه همینه 🤔🤔&n ...

عزیزم منم دکترم حافظی ولی فقط از پارسال تا الان فقط یک بار سر پانکچرم سونوم کرد که دستور پانکچر بده

برای انتقالم هروقت رفتم سونو دکتر قاضی بود...اتفاقا من بعد سونو وقتی پاشدم به دکتر قاضی گفتم دکتر من حافظیه ولی من تا حالا باهاش سونو نشدم گفت حالا چکار داری باهاش گفتم میخواستم تو پرونده درج کنه جنینام و هچینگ کنن اونم گفت خب من میگم همون لحظه به مامای کنارش گفت تو پرونده بنویس هچینگ،،کلا قاضی خیلی مهربونی مثل مشایخی

شمام رفتی سونو هر دکتری بود بهش بگو برات مینویسه نگران نباش اونا میخوان سریع کارت و انجام بدن بفرستنت بیرون ولی تو تا چیزی که برات سواله یا خواستتو مطرح نکردی کوتاه نیا من که اینطور بودم

عزیزم منم دکترم حافظی ولی فقط از پارسال تا الان فقط یک بار سر پانکچرم سونوم کرد که دستور پانکچر بده ...

زیزی جون منم پنجشنبه پانکچر دارم

فقط تخمک های سمت راستم بالغ شدن زود سمت چپم در حد ۱۲ و ۱۳ موندن

امروز صبح ستروتاید زدم به نظرت تا پنجشنبه ازاد نمیشه تخمک هام

دوتا دیفرلینم داده ساعت دو شب امشب بزنم

راستی من تو همین تخمک کشی باید بگم برام هچینگ کنن یا موقع انتقال

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
اره خوبه همینا عزیزم مرتب بهش بده سعی کن غذاهای گرم بپزی سردی زیادبهش نده البته تناسب رو هم رعایت کن

باشه عزیزم

فقط اون دوتا دیگه چیه تو مغزیجات شما؟ برای من پنج مغزه

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
خداروشکر ک نی نیت سلامت و شیطونه عزیزم خدا برات حفظش کنه نفسی جون.برا راه رفتن زوده هنوز زیاد وقت دا ...

اره خداروشکر

انشاءالله خدا همه نی نی هارو.درپناه خودش حفظ کنه

و.ب همه منتظراهم.کمک کنه این.روزا رو.ببینن🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
قبل تخمک کشی یا قبل انتقال ؟ من زنگ زدم برای فرتیل سی ام پرسیدم گفت نیاز باشه دکتر برات می نویسه

من دکتر برام فرتیل رو نوشته. هنوز پیدا نکردم. خوبه؟

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
اينها براي كيفيت تخمك هست و حداقل ٣ ماه قبل از پانكچر بايد خورده بشه

پس چرا الان بهم داده؟ من انتقال دادم بعد انتقال فرتیل رو برام نوشته

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
پس چرا الان بهم داده؟ من انتقال دادم بعد انتقال فرتیل رو برام نوشته

فرتیل اید برا قبل پانکچره فرتیل سی برا قبل انتقال دیگه بعدش به درد نمیخورن

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم