2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
بله گلم طبیعی بودم cvs شدم و خداروشکر سالم هست☺️😍

خداروشکر🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان عزیز برام دعا کنید...برای ارامشم و برای سلامتی جنین هام🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 خیلی استرس افتاد به ...

حتما خیره مامان خانوووم❤❤❤

زودی بیا بهمون خبرای خوش بده

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
نه نمیدونم اما فکر کنم همین رو انتقال میده اول

لطفا وقتی رفتی دکتر و هرچی بهت گفت دکترت میشه منو تک کنی و بگی خیلی ازت ممنون میشم چون میخوام بدونم نظر دکتر دیگه چی هست راجع به یک جنین انتقال دادن. خدا خیرت بده و ایشالله به مراد دلت برسی

در اندک من تویی فراوان یارب..
منم خیلی میترسیدم اما فقط روز اول کمی درد داشتم که طبیعی بود با ۲۵ تا تخمک هیچیم نشد دستش واقعا خوبه ...

ببخش عزیز یه سوال شما که 25 تخمک داشتی چرا یک جنین میگی میخوای انتقال بدی پس

لطفا وقتی رفتی دکتر و هرچی بهت گفت دکترت میشه منو تک کنی و بگی خیلی ازت ممنون میشم چون میخوام بدونم ...

اگه کاربریم برام بمونه حتما😂😂الان از تو صفحه ایمیلم اومدم نی نی سایت از جای دیگه باز نمیشه برام نمیدونم چشه

تعیین جنسیتم عزیزم از ۸ تا جنین یه پسر بود  یه بسته ۷ تایی هم دارم که تعیین نشدن امید کمی بهشو ...

ایشالله که اون همش پسر باشه و به مراد دلت برسی ببخشید هی ازت سوال میکنم دکتر نصر هم  به شما گفته باید ال دی بخوری وقتی پری شدی؟ اگه اره تا چند روز

ایشالله که اون همش پسر باشه و به مراد دلت برسی ببخشید هی ازت سوال میکنم دکتر نصر هم  به شما گفت ...

من دارویی بهم بعد پانکچر جز برای هایپری ندادن 

ال دی ندارم 

راحت باش عزیزم بپرس 

شما دکترت کیه؟؟

چرا کسی جواب نمیده خیلی استرس دارم دکتر گفت اگه مایع اندومترت خوب نشه وضخامت اندومترت پایین نیاد بای ...

عزیزم هردو رو میتونید با بیهوشی انجام بدین ، اصلا نگران نباش

ولی حتما برو جایی که بیهوش کنند

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
فریبا جون شما بعد سونوی قلب دیگه چه سونویی رفتی؟مطب میری پیش دکتر خودت سونو میشی؟

من تو ۹هفته هم رفتم سونو به خاطر هماتومم بررسی بشه بعدمntاحتمالا ۲هفته دیگه هم برم ببینم اگه کامل جذب شده شیافمو قطع کنم .اینجا متخصص زنان خودش سونو نداره باید بریم سونوگرافی جدا بعد جوابشو برا دکترم میبرم 

خواهرم ماهیتابه لازمی🤣🤣🤣🤣 برو توبه کن عیب نذار رو خودت لابد چند قلو داری😍😍😍😍 والا من نمیدو ...

سلام زینبی جون خوبی؟گل پسرت خوبه؟؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین