2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم انتقال دادی به سلامتی؟ چندتا انتقال دادن برات؟     بیا یه خبر بده از خودت،منتظریم @ ...

سلام عزیزم خوبی؟؟اره گلم دوتا انتقال دادم یکشنبه برام دعا کنید.فقط یه کوچولو مشکل یبوست دارم ادیتم میکنه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خراش بیهوشی داره؟ دردناکه؟ من اگر منفی بشم این ماه برای انتقال بعدی خراش میدم چون جنین زیاد ندارم. ...

عزیزم مال من با بیهوشی نبودو درد داشت.....من سال ۹۵ انجام دادم ....شاید الان بیهوشی داره....

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
من مرتب هفت مغز براش آسیاب میکردم وباشیرموز قاطی میکردم توش خرما وعسل وپودرنارگیل وکنجدسفیدهم میریخت ...

سلام عزیزم

هفت مغز یعنی همون پسته بادام درختی گردو بادام هندی فندوق دیگه چی!!؟؟ من فقط اینارو آسیاب کردم

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
اینکه مشکلی نیست بیشتر حرص میخورم  به خدا اگر  بگن  فلان مشکل داری و نازا هستی بلاخره ...

عزیزم من از مام و هرکی دیگه پرسیدم دکتر نصر مطب داره؟گفتند نه

کلا تو مام هست و اگر باخودش بخوای ویزیت بشی حدود سه یا چهار هفته بعد نوبت میدن.اگرم اون رو سرش شلوغ بود بگو حتما بگن بیاد و پرونده ات رو ببینه.

منم میخوام باهاش مشورت کنم.

مشورت با دکترهایی که تجربه و تخصصشون خوبه هیچ ایرادی نداره و خیالتم راحت میشه که هرکاری تونستی کردی

سلام عزیزم هفت مغز یعنی همون پسته بادام درختی گردو بادام هندی فندوق دیگه چی!!؟؟ من فقط اینارو آسیاب ...

اره خوبه همینا عزیزم مرتب بهش بده سعی کن غذاهای گرم بپزی سردی زیادبهش نده البته تناسب رو هم رعایت کن

سلام عزیزم خوبی؟؟اره گلم دوتا انتقال دادم یکشنبه برام دعا کنید.فقط یه کوچولو مشکل یبوست دارم ادیتم م ...

سلام ساراجان انتقال دادی به سلامتی

دوتا سه روزه برات انتقال دادن؟؟؟

دعا میکنم جفتشون باهات بمونن و دوهفته دیگه با دل شاد بیای بهمون خبر مثبت شدنتو بدی عزیزم😍💖انشالله خواست خدا با خواسته دلت یکی باشه🙏🙏