2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
انشالله خدا دامنتو سبز کنه  با حوصله نوشتی

نه عزيزم الكارنتين عاليه بخصوص اگه نوع Acetyl اون را پيدا كني يعني acetyl L carnitine

كافيه مورد به مورد گوگل كنيد مثلا سلنيوم 👇

?Does selenium increase  egg quality

Research shows that selenium can promote healthy follicles in the ovaries, which develop and release the eggs. This antioxidant can also protect against birth defects and miscarriages caused by DNA damage.Feb 28, 

2019

مكمل ها روي كيفيت تخمك خيلي تاثير دارن من خودم تجربه كردم و امسال تعداد بيشتري از تخمك هام جنين شد ح ...

میتونم بپرسم چه داروهایی استفاده کردید ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

يا كلي تر سرچ كنيد 

What supplements improve egg quality

How Supplements Can Improve Egg Quality For Fertility
  • Coenzyme Q10 (CoQ10) It's been well established that reproductive success rapidly declines with age. ... 
  • DHEA. Not to be confused with DHA, DHEA (Dehydroepiandrosterone) is a powerful hormone that acts as a precursor to testosterone and estrogen. ... 
  • L-Arginine. ... 
  • Myo-Inositol. ... 
  • Glutathione.

میتونم بپرسم چه داروهایی استفاده کردید ؟

پودر اينوفوليك يا  

Myo-Inositol روزي ٤ گرم ( دو تا ٢ گرم صبح و شب)

Dhea روزي75 ميلي گرم، كوكيوتن روزي ٦٠٠ تا ٨٠٠ ميلي گرم در چند نوبت، ال ارژنين روزي ٦ گرم (٣ تا دو گرم)، ال كارنتين روزي ٢ گرم، اسپرين ٨٠ روزي يك عدد، ويتامين d هزار ميلي گرم هر روز ، ويتامين400  E يكروز در ميان ، ملاتونين ٣ ميلي گرمي شب موقع خواب و سلنيوم يك روز در ميان 

مهمترينش اينهاس البته من چون تو امريكا هستم چند تا چيز ديگه هم خوردم نمي دونم تو ايران پيدا بشه يا نه ولي همينا رو بخوريد كافيه 

از چند ماه قبل بايد خورده بشه و البته اوابوست همون اينوفوليك يا myo inositol  هستش 

یعنی خطرناک نیست ؟ رفتم که آرامش بگیرم بیشتر یه چیز اضافه شد رو استرس هام . این چی بود دیگه

نه بابا عزیزم، این همه آدم تا هفته 12، 14 و... خون ریزی داشتن و الان بچه هاشون حسابی بزرگ شدن، نگران نباش عزیزم 

آره واقعا تاثیر زیادی داره این قرص. هم بی خواب شدم هم گرگرفتگی دارم. بعضی وقتا هم لرز میگیرم. ساعت د ...

چه قدر جالب 

راستی دیگه مارک لووتیروکسین هم عوض نکن از هر شرکتی گرفتی همون رو ادامه بده، جای خشک و خنک از قرص ها نگهداری کن

مصرف شیرینی، شیر سویا و سایر محصولات سویا، خانواده کلم و یه چیز دیگه هم بهتره نداشته باشی (الان یادم نیست) 

و اینکه یک ساعت با غذا فاصله داشته باشه حتما، با پنیر و لبنیات هم 4 ساعت فاصله بده

بله چرا كه نه  سعي كنيد بقيه ليست را تهيه كنيد و حداقل سه ماه قبل ivf مصرف كنيد

خدا خیرت بده من انشالله اخرا همین ماه اگه ازمایش هام مشکل نداشته باشه سیکلمو شروع میکنم یه ماه اوابوستو چها تا میخورم فردام بقیه رو میگیرم انشالله خدا یه دو قلویه ناز بهت بده

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
من نمیدونم عزیزم ،من امروز رفتم سونو دقیقا ده هفته بودم خداروشکر نینی خوب بود صدای قلبشم شنیدم 

عزیزم😍😍😍 خداروشکر، دیگه خیالت راحت شد😙

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...