2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684421 پست
عزیزم منم دکترم حافظی ولی فقط از پارسال تا الان فقط یک بار سر پانکچرم سونوم کرد که دستور پانکچر بده ...

زیزی جون‌شما هم قبل انتقال عمق رحم رو اندازه گرفتن برات

به نظرت بگم برامنو تو تخمک کشی که بیهوشم انجام بدین میدن

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زیزی جون منم پنجشنبه پانکچر دارم فقط تخمک های سمت راستم بالغ شدن زود سمت چپم در حد ۱۲ و ۱۳ موندن ا ...

بسلامتی عزیزم انشاالله هر چندتا تخمک میدی همه باکیفیت و عالی باشن فقط همین مهمه

ستروتاید برای مهار آزادشدن تخمکاست اصلا نگران نباش رویان هواسش به این چیزا هست...من اصلا ستروتاید نداشتم ساعت ۱۰ شب اوویترل زدم پس فردا صبحش ساعت ۱۱ پانکچر شدم تازه هیچ مشکلی هم پیش نیومد پس نگران نباش اصلا

درمورد هچینگ هم موقع انتقال باید بگی

زیزی جون منم پنجشنبه پانکچر دارم فقط تخمک های سمت راستم بالغ شدن زود سمت چپم در حد ۱۲ و ۱۳ موندن ا ...

ببخشید امپول چی زدی چند تا فولی داشتی؟

انشالله کلی جنین تپل مپل

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
بسلامتی عزیزم انشاالله هر چندتا تخمک میدی همه باکیفیت و عالی باشن فقط همین مهمه ستروتاید برای مهار ...

توکلم بخداست

ولی میگم کاش تخمکای سمت چپم هم بالغ میشدن

اخه من تازه امروز ده سیکلم بودم

زیزی جون دکتر مصطفایی به من گفت دوباره سه روز بعدش پانکچرت کنیم سمت چپی هارو برداریم گفتم نه

اخه باید دوباره ۵ تومن میدادم برا عمل

ببخشید امپول چی زدی چند تا فولی داشتی؟ انشالله کلی جنین تپل مپل

فقط سینال زدم روزی ۲۴ واحد 

الان سمت راستم چندتاهست که شده در حد ۱۹ و ۲۰ فقط سمت چپم کوچیک مونده

عزیزم به سلامتی 😍 😍 😍 😍 خیلی هم عالی  همون آسپرين کافیه، البته اون هم تا هفته 28 بیشتر اجا ...

سلام عزیزم.

چرا تا هفته بالاتر نمیشه؟

آخه من اون موقع ک باردار بودم ب پرنالوژیستم گفتم ، گفت نه بهتره بازم بخوری و من جز هفته آخر ، خوردم.

گفت جدیدا تحقیقات نشون داده سود خوردنش آسپرین در هفتهدهای بعد از ۲۸ بیشتر از عیبش هست.

برای جلوگیری از فشار و مسمومیت بارداری.

البته اگر درست گفته باشم دلیلش رو.چون چندین ماه گذشته.

ولی گفت حذف نکن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
زیزی جون‌شما هم قبل انتقال عمق رحم رو اندازه گرفتن برات به نظرت بگم برامنو تو تخمک کشی که بیهوشم ان ...

برای همه عمق رحم و اندازه میگیرن تو رویان برا تو نگرفتن؟؟؟بعدم لازم نیست حتما تو بیهوشی باشه که کلا ۱۰ ثانیه طول میکشه ولی اگه دوست داری بهشون پیشنهاد بده ببین چی میگن

اخه اندازه گیری عمق رحم برای اینه که بدونن جنین و دقیقا کجا باید بذارن که مناسب باشه برا لانه گزینی

الان که فکر میکنم اصلا برای من با سونو انتقال ندادن چه جالب🤔🤔

برای همه عمق رحم و اندازه میگیرن تو رویان برا تو نگرفتن؟؟؟ اخه اندازه گیری عمق رحم برای اینه که بدو ...

نه برا من نگرفتن

فکر کنم قبل انتقال بگیرن چون من فریز میکنم

نه برا من نگرفتن فکر کنم قبل انتقال بگیرن چون من فریز میکنم

برا من دومین باری که رفتم رویان و ازمایشاتی که برام نوشته بودن و سایر مدارکمو بردم که سیکل پانکچرم شروع بشه یعنی همون شهریور پارسال عمق رحم و اندازه گرفتن

توکلم بخداست ولی میگم کاش تخمکای سمت چپم هم بالغ میشدن اخه من تازه امروز ده سیکلم بودم زیزی جون د ...

إ چه جالب من نمیدونستم میشه دوباره چند روز بعدم پانکچر کرد برا باقی تخمکا

اره خب هزینش زیاد میشه ولی اگه تعدادشون زیاد سمت چپی ها بنظرم می ارزه واقعا

سلام عزیزم خوبی‌؟ ببین گلم ذخیره شما چنده؟؟  میدونی که لتروزول نهایت 6 دوره میشه مصرف کردها نه ...

مرسی عزیزم شکر بد نیستم مرسی از احوال پرسیت 😘

ذخیره  یادم نی  اینسری  تو مطب  از پرونده ام عکس  گرفتم  در تاریخ ۹۷/۹/۲۵   زده ۱.۸  امکان  داره  کمتر شده باشه الان نت سرچ زدم گفت ۱.۵  تا ۵ خوبه 😓😔  لتروزل سال ۹۶ اینا  خوردم این دو سال  نخوردم 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
و اینکه گلم نیکان یا گاندی فرقی با رویان ندارن فقط اونجا پول بیشتری به دکتر میدن همین😁😁😁😁

اینو خودمم فهمیدم  به خدا که اگر کم کاری کنند این دکترا  خدا ازشون  نگذره 😭

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊