2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045193 بازدید | 684433 پست
مبارک باشه عزیزم ما هم زوج مینور هستیم میکرو کردم باردارم الان تازه وارد هفته ۵ شدم حالا باید آمی ...

ممنون عزیزدلم بله زوج مینوریم 

امیدت به خدا باشه مبارکت باشه عزیزم بسلامتی نی نی بیاد بغلت 😍😋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خودت خوبی‌؟ پسر ما هم خوبه حسابی آقا شده و وروجک شما مامان شدی؟؟ 😍😍😍😍

ای جان ببوسش بسلامتی😍❤️

من که مامان بودم عزیزم اما چند روزی هست متوجه شدم باردارم و هفته ۱۳ بایذcvs بدیم یادته که زوج مینور بودیم pgd کردیم که ای وی اف شدم و نگرفت دیگه بغد چند ماه تصمیم گرفتیم طبیعی اقدام کنیم که الان به لطف خدا باردارم تا خدا چی بخواد😍

چشم.به نظرت چیابخورم چیکارکنم وزنم ی کم بالاس

برنجتو که کم کن فقط ناهار اونم ۵ق بخور شبا که نخور یکم نون بیشتر سعی کن سبزیجات و سوپ بغل غذات باشه که سیر بشی هر روز گردو بادام و بخور حتماا خیلی خ به میوه بخور ابم زیاد بخور که من نمی خورم متاسفانه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مال من تخمدان و رحمم تیرمیکشید و کمردرد

وای آره و چقدر بده.

حالا تخمدان گفتم عادیه به خاطر تخمک کشی که من بینهایت اذیت شدم ولی رحم و کمردرد پریودی گفتم شاید نگران کننده باشه.

با توجه به نظر دوستان عادیه الحمدالله

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
عزیزم سلام خوبی.شما میری مام نفهمیدی نصر چرا نمیاد؟

سلام عزیزم قربونت خوبم شکر.بله منم مام میرم.چرا من هربار رفتم حتی ویزیت رفتنی هم نصر رو میبینم الانم اونجاست.تو سایت هم نوبت دهیش هست.

بچه ها چیکار کنم اروم باشم زیاد اعصابم خورد میشه حس میکنم مال دارو و استرسهاست.لطفا اگه کسی راه حلی ...

شما تو کدوم مرحله ای؟

وای آره و چقدر بده. حالا تخمدان گفتم عادیه به خاطر تخمک کشی که من بینهایت اذیت شدم ولی رحم و کمردرد ...

نه عزیزم تازه علامت خوبیه....من که بعدش ازم مثبت شد☺ایشالله مال شما هم میشه

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام عزیزم قربونت خوبم شکر.بله منم مام میرم.چرا من هربار رفتم حتی ویزیت رفتنی هم نصر رو میبینم الانم ...

عزیزم مرکز مام هزینه اش چقدره؟البته من اهدایی هستم....حتما باید از اینترنت وقت بگیریم؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
نه عزیزم تازه علامت خوبیه....من که بعدش ازم مثبت شد☺ایشالله مال شما هم میشه

آخه من تازه روز دومم هست. تا یک هفته که اتفاق خاصی نمیفته که آدم دلش خوش باشه.

فقط امیدوارم مثبت بشم این سری چون همین دوتا جنینم گریدشون خوب بود اون ۳تای دیگه رو گفت متوسطه.

آخه من تازه روز دومم هست. تا یک هفته که اتفاق خاصی نمیفته که آدم دلش خوش باشه. فقط امیدوارم مثبت بش ...

توکل کن به خدا عزیزم...ایشالله که جوابت مثبت میشه....خوب مال منم روزای اول بود درد داشتم.....شما تهران هستی بهاره جون؟

بچه ها چیکار کنم اروم باشم زیاد اعصابم خورد میشه حس میکنم مال دارو و استرسهاست.لطفا اگه کسی راه حلی ...

گلم اگه میتونی قران بخون خیلی ازوم میکنت...یا دعا کن هر دعایی بلدی