2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045103 بازدید | 684429 پست
ترلا جون خداروشکر.. پس خیالت راحت شد... ان شاء الله بارداری خوبی داشته باشی و زایمان اسونی😍😍🤲🤲

اره عزیزم فعلا خیالم راحت شد 😂😂 ایشالله که شما هم میری و قلب جوجه هاتو می بینی 🥰🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سونو داپلر همون سونوی سه بعدی هست؟ ازمایش هورمونیم دادم چون دو ساله پری نمیشم...fsh و lh بالاست ولی ...

نه گلم بررسی شریان های رحمی و میزان خون رسانی به رحم رو میگم، چون بعد از بالا رفتن fsh  احتمال داره خون رسانی به رحم مختل بشه و آندومتر رحم هم نازک بشه، 

خب خون رسانی مختل هم منجر به سقط میشه

ببین عزیزم تو تهران یه مقدار سلیقه ایی هست انتخاب دکتر ولی اغلب مراکز و پزشکا خوب هستن، من خودم رویان بودم ولی فکر کنم اهدایی اونجا طول بکشه، شاید هم به خاطر شرایط شما، شما رو تو اولویت بذارن، حتما خودتون باید حضوری بیایین

باز بقیه دوستان که مطب شخصی رفتن میان راهنمایی میکنن

سلام خانما صبحتون بخیر باشه اینجا کسی هست که با دکتر عارفی بیمارستان بهمن انتقال داده باشه؟ میخوام مراحل کارش و روند کارشو بدونم چجوریه و هزینه داروهای انتقالش چقد شد من پانکچر کردم ولی هنوز انتقال ندادم میخوام بدونم کارای انتقالش چیاست و چکارا باید بکنیم

در اندک من تویی فراوان یارب..

سلام ب همه.الان رفتم ازمایش دادم ساعت یک اماده میشه هرکی این پست منو خوند برام یه صلوات بفرسته ودعا کنه مثبت شم.انشالله خدا هیچکس و ناامیدنکنه.تروخدابرام دعاکنید بچه هااااا

سلام خانما صبحتون بخیر باشه اینجا کسی هست که با دکتر عارفی بیمارستان بهمن انتقال داده باشه؟ میخوام م ...

سلام سمرجان من هم با عارفی هستم ولی ماه بعد سیکلم شروع میشه و درباره هزینه ها من هم نمی دونم.

عزیزم یه سوال برای پانکچر به شما چه داروهایی داد ؟ و اینکه تا روز پانکچر چند بار سونو میکنه؟ من این ماه آی یو آی داشتم ولی فولیکولم آزاد شد قبل نوبتم و کنسل شد.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام سمرجان من هم با عارفی هستم ولی ماه بعد سیکلم شروع میشه و درباره هزینه ها من هم نمی دونم.   ...

سلام عزیز موفق باشی انشالله والا به هرکی یجور دارو میده بمن که خیلی کم داد و من دلیل کم شدن تخمکام رو همین میدونم من از چهار تخمک یک جنین a دارم الان و دودلم همینو انتقال بدم یا باز پانکچر شم سونو فقط یکبار کرد منو و طبق اون امپول نوشت و چهار روز بعدشم رفتم عمل و سونوی دیگه ای نکردم

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام ب همه.الان رفتم ازمایش دادم ساعت یک اماده میشه هرکی این پست منو خوند برام یه صلوات بفرسته ودعا ...

سلام‌گلم 

انشاالله یه بتای خوب داشته باشی و یه بارداری سالم رو تجربه کنی 

انشاالله خوش خبر باشی 💓💓💓💓🌷🌷🌷🌷

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
شادن جون کلا چیپس و پفک و متعلقات رو کم بخور تو بارداری به خاطر نگهدارنده هایی که داره باعث بیش فعال ...

چشم عزیزم، راستی لواشکو آلوچه چی؟ آخه اینارو زیاد میخورم خودم خونگی داشتم همون اولا تموم شد دیگه کارخونه ای میگیرم راستش

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ای جان چه عالی❤️ به امید خدا همه چی رو به راهه نی نی سالم سالم😍😋

قربونت😍 توکل به خدا

انشاالله جوجه ی خودتم سالمو سرحال باشه همیشه😙

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ان شاا... یعنی ممکنه منکه اصلا امید ندارم آخه نمیشه.امروز عصرم کاری داشتم رفتم بازار کلی پیاده روی ک ...

خدارو چه دیدی.میگن بعدحاملگی دهانه ی رحم بسته میشه شاید دهانه ی رحمت به خاطر اون بسته شد.انشاله که خیره

چشم عزیزم، راستی لواشکو آلوچه چی؟ آخه اینارو زیاد میخورم خودم خونگی داشتم همون اولا تموم شد دیگه کار ...

نه ایرادی نداره مفید هم هست..ولی سعی کن کارخونه ایی نخوری شاید توش جوهر لیمو و اسیدسیتریک میریزند.سعی کن از جای مطمئن خانگی بگیری..