2777
2789

شوهرم صب پسرمو میبره مهد یکی از ماماناهم هرروز همون موقع بچشو میاره خانمه ۲۰۷ داره تو مهد دیدمش خیلی به خودش میرسه خیلی پولدارن همش سفر خارجی میرن خانمه خوشکله   شوهرم میگه هروز باهم میرسیم به پسرم میگه مخ دخترشو بزن پسرم ۶ سالشه میگم نگو از این حرفا به بچه براتو مهمه تو خیلی نگاهت دنبال خانوماست. خوبه یکی هم به من نگاه کنه  میگه من تورو نمیخام چه برسه به بقیه. 

از اعماق قلبم شکستم هیچ وقت انقد ناراحت نشده بودم ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اصلا به خودم نمیرسم نه مثل اونا مژه کاشتم نه ناخون نه به پوستم میرسم نه به سروضعم خیره سرم یه عمل بینی کردم که اونم از بس من بدشانم خراب شده خیلی زشت شدم  پوست وموهامم بخاطر هورمونام داغونه

گواهینامه ندارم

گواهینامه برو بگیر

شوهرتم اگر خیلی خانمای اینجوری تو دیدش جذاب و دلبرن 

بگو پس بی زحمت یه ماشینم بگیر برام خرج قر و فرمم ماهیانه بده تا منم از این کارا کنم 

بچرم خودم ببرم 

منم گفتم توهم مثل شوهر اون باش شوهر اونو ندیدی تو

نمیخواد بهش اینجوری بگی که حالش بد بشه همیشه شوخی کن باهاش 

یا بگو اما من تو رو با دنیا عوض نمیکنم 

این حرفها باعث میشه بعدا خیلی وابسته ات بشه

❤❤❤

اولا که جدای از هر چیزی به خودت برس بخاطر خودت 

مخصوصا الان که واقعا همه ی خانوما خیلی خوشکل و خوشتیپ شدن ما هم باید به خودمون برسیم ...حالا نمیگم عمل و تزریق و فلان ولی خب به سروضعمون برسیم 

دوماً چقد زشت که همسرت به پسرت همچین حرفی میزنه حتما شدید بهش تذکر بده اصلا کار درستی نیست از همین الان