2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها ی سوال دارم منک مثبت شدم بهم گفته هفته دیگ دوشنبه بیا بیمارستان.کسایی ک تجربه دارنو مثبت بودن کی بایدبرم سونو دوشنبه ک گفته بیا میخد چیکارکنه سونوم میکنه یاهنوززوده اولین سونو کی باید انجام شه ممنون میشم جوابموبدید دوستااان

بچه ها ی سوال دارم منک مثبت شدم بهم گفته هفته دیگ دوشنبه بیا بیمارستان.کسایی ک تجربه دارنو مثبت بودن ...

عزیزم من بعد مثبت شدنم که خبر دادم گفتن هفته6یا7 برم

تاکید کرد زود نرم

من طاقت نیاوردم هفته6ودو روز رفتم که قلبش میزد

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
عزیزم من دکتر نصر مرکز مام میرم. تا الان خیلی انتقال منفی داشتم اما بار ۸ پیش دکتر نصر خداروشکر مثبت ...

عزیزم در چه صورت حنین اهدایی میدن؟من همسرم آزمایش اسپرمش کلاس aصفر بود و کلاس bهم ۱۰ کلاس cهم ۱۰ به نظرت باید جنین بگیریم؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
بچه ها ی سوال دارم منک مثبت شدم بهم گفته هفته دیگ دوشنبه بیا بیمارستان.کسایی ک تجربه دارنو مثبت بودن ...

واینکه عزیزم بشین حساب کن عدد بتات چنذ بود هر دو روز دوبرابر کن 1500تا2000 شد میتونی بری سونو برای قلبش

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸

نرو اصلا اونا بگن اگه مشکلی نداری بزار ۸ هفته برو الکی سونو واژینال نرو 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
واینکه عزیزم بشین حساب کن عدد بتات چنذ بود هر دو روز دوبرابر کن 1500تا2000 شد میتونی بری سونو برای ق ...

اگ بخام اونجوری حساب کنم دوروز دیگ بتام بایدبشه هزاروشصد ینی اونموقع معلومه فک نکنمااا

بچه ها چیکار کنم اروم باشم زیاد اعصابم خورد میشه حس میکنم مال دارو و استرسهاست.لطفا اگه کسی راه حلی ...

عزیزم فیلم خنده دار دانلود کن نگا کن کتاب بخون ب خاطرات خوبت فک کن فک کن تا چند ماه دیگه تو دلیت میاد تو بغلت ایشاا...