2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045102 بازدید | 684429 پست
من امروز ازمایش دادم متاسفانه منفی بود😢  حالا باید چکار کنم سه تا جنین دیگه دارم الان برا انت ...

سلام چیچک جون خیلی ناراحت شدم حالتو درک میکنم منم شنبه ازمایشم منفی شد زنگ زدم مرکز گفتش پریود شدی بیا برات دوباره انتقال بدیم به کیفیت جنین هم نیست خدا بخواد گرید cهم میگیره b که خیلی ضعیف نیست که شما میگین توکلت به خدا باشه منم فقط دوتا جنین دارم ولی امیدمو از دست ندادم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همینجوریش گردوقلمبه هستم اونموقه ک دیگ هیچی خخخخ

خیلی خیلی حواست به تغذیه ت باشه که چاق نشی که جنین خوب وزن بگیره نمکتم کم کن من اندفعه رفتم دکتر گفت یکم مرم داری نمک و قطع کردم البته تا جایی کخ بشه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
انشاالله که مامان شدی عزیزم الهی بی بی فاطمه زهرا خودش ارزوتو برآورده کنه عزیزجان🙏😍

زی زی جان او ختم بسم اللع الرحمن الرحیم که گفتی چهل روزش میشه چندهزار؟؟بعد خیزات روز چهلم واسه کسی بخصوص از ائمه ست یانه مال ختم بسم اللع الرحمن الرحیم؟؟ من میخوام‌پریودشدم‌بعد پاکی آیه ۳۱ سوره رعد بنویسم بزنم به پهلو از شیخ بهایی ان شاالله معجزه بشه از خدا طبیعی مامان بشم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.

سلام خانم های عزیزم

من قبلا خیلی توی تاپیک بودم والان تقریبا بعد دو سال پیگیر درمان شدم

کیا اصفهان مرکز مشتاق درمان میکنن؟؟

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
سلام خانم های عزیزم من قبلا خیلی توی تاپیک بودم والان تقریبا بعد دو سال پیگیر درمان شدم کیا اصف ...

من اصفهانم عزیزم 

انتقال دادم پس فردا میرم ازمایش

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام چیچک جون خیلی ناراحت شدم حالتو درک میکنم منم شنبه ازمایشم منفی شد زنگ زدم مرکز گفتش پریود شدی ب ...

یعنی همین بار که پریود شدی واست انتقال میدن دوباره؟؟

من اصفهانم عزیزم  انتقال دادم پس فردا میرم ازمایش

عزیزم ان شالله مثبت میشی

من تازه تشکیل پرونده دادم ‌دارو داد استفاده کنیم و عکس رنگی و ازمایش دوماه دیگه برم دوباره

بعد دوماه بازم میرم پیش ماماها یا دکتر کلانتر یا احمدی؟

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
من امروز ازمایش دادم متاسفانه منفی بود😢  حالا باید چکار کنم سه تا جنین دیگه دارم الان برا انت ...

چیچک جان زندگی هنوز جریان داره و دوباره انتقال میدی و مامان میشی 

به نظرم اگه خواستی دوباره انتقال بدی یه کم بررسی کن مثلا ازمایش ایمنی انعقادی بده یا هیسترو کن 

من اصفهانم عزیزم  انتقال دادم پس فردا میرم ازمایش

عزیزم انتقالش همون مرکز مشتاق انجام میده؟ انتقال با دستگاه سنو؟؟