2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045094 بازدید | 684427 پست
عزیزم ان شالله مثبت میشی من تازه تشکیل پرونده دادم ‌دارو داد استفاده کنیم و عکس رنگی و ازمایش دوماه ...

دکتر کلانتر و احمدی از دو سه ماه قبل باید نوبت بگیری اگه نوبت نداشته باشی پیش دکترای دیگه ویزیت میشی

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
من اصفهانم عزیزم  انتقال دادم پس فردا میرم ازمایش

من با توجه به شرایطم به نظرتون امکان داره بهم بگه واسه انتقال زیفت انجام بدن واسم؟

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم انتقالش همون مرکز مشتاق انجام میده؟ انتقال با دستگاه سنو؟؟

اره همون مرکز 

نه متاسفانه با سونو نیست انتقالشون

دکتر کلانتر و احمدی از دو سه ماه قبل باید نوبت بگیری اگه نوبت نداشته باشی پیش دکترای دیگه ویزیت میشی

اخه به من گفتن اول باید ازمایشهات کامل کنی و عکس رنگی بیاری 

گفتم نوبت بگیرم گف روز قبلش زنگ بزن بگو کدوم دکتر میخوای تا نوبت بزنیم

منو گیج کردن

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
اخه به من گفتن اول باید ازمایشهات کامل کنی و عکس رنگی بیاری  گفتم نوبت بگیرم گف روز قبلش زنگ ب ...

روز قبل با بقیه پزشک ها هست 

واسه احمدی و کلانتر از الان نوبت بگیر

چیچک جان زندگی هنوز جریان داره و دوباره انتقال میدی و مامان میشی  به نظرم اگه خواستی دوباره ...

من همه ازمایشا رو دادم مشکلی ندارم همسرم ضعیفه و شکل اسپرما مشکل داره

خیلی ازت ممنونم الهی بحق علی شما هم به مراد دلت برسی والا دودلم موندم بخدا چکاری درسته چکار کنم این ...

بنظر من همونو انتقال بده عزیزم بخار بگیره باهمون میگیره نخاد بگیره با 4 تا نمیگیره توکل کن و شانستو متحان کن

الهی قربونت بشم از ته ته دلم دعا میکنم دوهفته دیگ باخبرخوشت هممونو خوشحال کنی.ایشالا ب حق همین روزا ...

همش دارم بهت فکر میکنم که الان چقدر حس و حالت خوبه.

الهی که تا ۹ماه این حس قشنگ برات بمونه و باهاش کیف کنی...

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام عزیزم، من شما رو یادمه عزیزم، چون ما هم زوج مینوریم، یادمه انتقال دادی و گفتی منفی شدی، خوشحالم ...

ای جان عزیزم به امید خدا که نی نی های تپلی سالم و تندرست میان بغلت امیدت به خدا باشه واقعا شرایط ماها خیلی سخت و استرس زا هست از الان تا سه ماه استرس cvs بعذش تا دو هفته استرس جواب بعدم که دردرسرهای خاص دوران بارداری اما توکل به خدا ممنون گلم🌸🌸

بچه ها شما هم بعد انتقال رحمتون تیر میکشید و میزد کمرتون؟

مال من تخمدان و رحمم تیرمیکشید و کمردرد

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی