2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046011 بازدید | 684497 پست
من دفه آخر اول همه کارا رو انجام دادم... ازمابش های ایمنی و انعقادی ژنتیک، dfiشوهرم و.... کلی قرص و ...

واسه قبل از پانکچر آخرین داروهای همسرت یادت هست؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من مهر ماه رفتم تو سیکل پانکچر لانگ بود سیکلم برام سینال و سینافکت نوشتن،،،بهشون گفتم سینال به من جو ...

سلام، عزیزم برای اینکه بهت اجازه بدن شهر خودت سونو بشی کدوم قسمت مرکز رفتی صحبت کردی؟ 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم که کامل توضیح دادی ،منم دو تا سیکل قبلی بدنم خیلی خوب به دارو جواب نمیداد ،یعنی دکترم م ...

سیکل بلند در کل خوبه مخصوصا اگه بخوان بهت داروهای خارجی مث گونال یا پرگووریس یا پیورگان بدن،،باعث میشه هایپر نشی چون این داروها واقعا قوین..

انشاالله ایندفعه تخمکای خوب خواهی داشت فقط حتما داروی خارجی پیدا کن من ۱۸ تا گونال زدم ۶ تا اچ ام جی که خوب جواب داد بهم

داروی تقویتی هم حتما بخور مث اوابوست،ویتامین ای،سی،دی،امگا۳،پودر اینوفولیک همه اینا باعث تقویت تخمکات میشه...به این توجه نکن چندتا تخمک میدی مهم اینه که اگه ۴ تا دونه تخمکم دادی کیفیتشون خوب باشه...موفق باشی

ای خدااااا...روژان جونم الهی فدات بشم...هرچی بگم میدونم دردتو کم نمیکنه...فقط از خدا میخوام ماه بعد ...

ممنون مامان قشنگم😗 الهی  امین

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
رژان جان ناراحت شدم و میدونم تو این شرایط شاید هیچ حرفی آدم رو آروم نکنه ولی خدارو شکر هم همسرت و هم ...

قربونت برم مهربونم بله کاملا  خانواده  خوبی دارم هنینه که غصه میخورم که نا امیدشون کردم

بازم هر چی صلاح راضیم  

انشاالله 

عزیزم ناامید نشیا منو ببین چهاربار منفی شدم تا بالاخره بار پنجم معجزه ی خدا شامل حالم شد، برای شما ه ...

الهی قربونت  برم ممنون بله درسته ولی من دیگه جنین ندارم که شانسم امتحان کنم  میسپارمش دست خدا دیگه هر چی صلاحه 

روحیه  پانکچر مطب و رویان دیگه ندارم 

فدای تو 

الان دم دیگ امام حسین  بودم برنج اب کش کردم  اشک ریختم و گفتم من دیگه هیچ حاجتی ندارم دیگه هیچی نمیخوام  ازت  اگر قابل باشم دعا خودم برای خودم که نگرفت ولی گفتم خدایا دل نی نی سایت روشن کن خودت حاجت رواشون کن 

یا حق

الان دم دیگ امام حسین  بودم برنج اب کش کردم  اشک ریختم و گفتم من دیگه هیچ حاجتی ندارم دیگه ...

فدای دل مهربونت بشم.ازته دلم برات دعا میکنم بهترینها برات رقم بخوره وبیای همینجا بگی طبیعی مامان شدی. نا امید نباش. حتما حکمتی بوده عزیزم.

سلام، عزیزم برای اینکه بهت اجازه بدن شهر خودت سونو بشی کدوم قسمت مرکز رفتی صحبت کردی؟  

سلام عزیزم من بعد از اینکه فهمیدم همه فولیکولام پوچه با مشایخی ویزیت شدم اون بهم گفت تقصیر ما نیست درسته حرف تو درمورد اینکه سینال بهت جواب نمیده واقعیت داشت ولی ما چکار کنیم که گونال نداریم و فقط سینال داریم..

من با دکترم تو بابل صحبت کردم گفت مشکلی نیست بیا آماده سازیت با ما دارو هم بهت گونال میدم... یه ماه بعد دوباره رفتم رویان بهشون گفتم حالا که گونال ندارید من میتونم تو مرکز ناباروری شهرستان خودمون سونو بشم همونجا هم دارو بگیرم...خانمی که تو بخش توضیحات باهاش حرف زدم خیلی مهربون بود خداروشکر گفت باشه فقط هروقت فولیات به رنج ۱۵ ۱۶ رسید حتما زنگ بزن اینجا وقت سونو بگیر بقیه کارارو ما برات انجام میدیم...منم همین کارو کردم

البته اولش همشون کلی ناز کردن ولی چون چاره ای نداشتن و داروهاشون جوابگو نبود مجبورا قبول کردن وگرنه عمرا رضایت میدادن

سلام به همگی  من چندبار ای وی اف ناموفق داشتم بدلیل اندومتریوز شدید  .پارسال رفتم لوله ه ...

سلام عزیزم . من خودم اندومتریوز گرید ۴ بودم و تو این مبحث بی شک دکتر آصف جاه رو پیشنهاد میکنم بهتون چون تو کارش حرف نداره . و طبق تجربه  تا اندو درمان نشه انتقال ها بی فایده است این تجربه من بود انشالا شما زودتر نتیجه بگیری

الهی قربونت  برم ممنون بله درسته ولی من دیگه جنین ندارم که شانسم امتحان کنم  میسپارمش دست ...

عزیزم یک چند وقت به خودت زمان بده هم روحیت بهتر بشه هم جسمت از این خستگی و این همه دارو بیاد بیرون بعد دوباره ادامه بده،،،  بخدا منم یه بار پانکچر کردم فقط دوتا جنین شد و منفی شدم بعد دوباره پانکچر کردم بازم گفتن دوتا جنین شده یعنی ظرف سه ماه دوبار سيكل لانگ پانکچر داشتم بدنم داغون شد از بس دارو استفاده کردم ولی بازم اگه منفی میشدم دست بردار نبودم بازم با بدبختی همسرمو راضی میکردم،  اینا رو گفتم بگم درک میکنم جنین نداشتن و راه پانکچر و انتقال از اول رفتن چقدر سخته،،،  بزار چند ماه بگذره آن شالله بعدش دوباره ادامه بده

سیکل بلند در کل خوبه مخصوصا اگه بخوان بهت داروهای خارجی مث گونال یا پرگووریس یا پیورگان بدن،،باعث می ...

آخه به مکمل هم اعتقادی ندارن ،من خودم کیوتن قرمز دارم میخورم به همراه اسید فولیک ،قرص dhea هم میگن برای ذخیره کم خوبه ،هم تو سایت مرکز مام گفته هم تو پیج مرکز ابن سینا یه خانم دکتر گفت،منم پیدا کردم ولی خوب نمیدونم با داروهای سیکل بلند تداخل داره یا ن ؟من تا حالا دوبار ویزیت شدم ولی اصلا سونو نشدم که حداقل وضعیت تخمدان هام رو ببینند ،فقط به آزمایش ذخیره اکتفا کردن ،یه خانمی داخل پیج ابن سینا کامنت گذاشته بود که آزمایش ذخیره ش ۲ بود ولی وقتی میخواست سیکل رو شروع کنه بهش گفتن از نیم هم کمتر(بیمار رویان بود )

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...