2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046031 بازدید | 684497 پست
فدای دل مهربونت بشم.ازته دلم برات دعا میکنم بهترینها برات رقم بخوره وبیای همینجا بگی طبیعی مامان شدی ...

مرسی عزیزم قربونت  برم ایشالا

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
اره نگران نباش،  البته منظور من بیشتر سایزشه اگه داروهاتون ادامه داره حتما رشد میکنن، بعضی دوست ...

تعدادشو نگفت. اصلا گفت تو راستی چیزی نمیبینم. تو چپ چندتا هست که ریزن. خیلی نگرانم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم یک چند وقت به خودت زمان بده هم روحیت بهتر بشه هم جسمت از این خستگی و این همه دارو بیاد بیرون ب ...

خدا نی نی واست نگهداره  من الان روحیه  ندارم واقعا از صبح بی صدا  دارم گریه میکنم اره باید یه کم زمان بگذره  تا ببینم چی میشه 

نمیدونم واقعا 

ولی مرسی بابت همدردیت قربونت

الان دم دیگ امام حسین  بودم برنج اب کش کردم  اشک ریختم و گفتم من دیگه هیچ حاجتی ندارم دیگه ...

دختر دیوونه اشک ما رو درآوردی که...

مگه میشه که نشه. همه بالاخره اینجا مامان شدن.. ناامید نشو دختر خوب. تو کسی رو ناامید نکردی. اینا اصلا دست تو نیست که بخوای ناامیدشون کنی دختر. 

انقدم خداحافظی نکن دل آدم میگیره. 

حالا داری میری مسافرت، میخوای چمدون ببندی دیرت شده هی میگی خداحافظ، دیگه نمیگی دل ما هری میریزه   

دختر دیوونه اشک ما رو درآوردی که... مگه میشه که نشه. همه بالاخره اینجا مامان شدن.. ناامید نشو دختر ...

😂🤣

ای جانم مسافرت با دل خون میرم

الان اومدم خونه از صبح خونه  مادرشوهرم بودم  

جاریم(دختر عموم) نذری  داشت کمکش کردم 

همسرم رفت باشگاه 

لباس اوتو میکنم  و ساک جمع میکنم 

چشم بازم اگر فراموشم  نکردین بهتون سر میزنم  

قربونت  عزیزم 

سلام عزیزم.من اولین بار وسط سیکل رفتم.ولی کادر اونجا همش میگفتن اگه اول تا سوم میومدید سونو میشدید و ...

آره عزیزم خودمم همین تصمیمو دارم که وسط سیکل برم ولی تا جواب آزمایشام آماده شه باید منتظر بمونم شنبه نمیتونم برم

ممنون گلم که برام وقت گذاشتی 😘😘

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
😂🤣 ای جانم مسافرت با دل خون میرم   الان اومدم خونه از صبح خونه  مادرشوهرم بودم   ...

خدا نکنه دلت خون باشه.. برو حالشو ببر

برو چندتا آهنگ مناسب جاده دانلود کن تو ماشین گوش بدین نشینی غصه نخوری. امام حسین هم ایشالله میبخشه به بزرگی خودش که تا چهلش صبر نکردی   

میدونم  ناله زیاد  کردم  از صبح 🤣

ولی برنامه زیاد دارم بر میگردم  سرکار 

هفته دیگه وقت ارایشگاه میگیرم  دوباره موهام   بلوند  کنم از این هیولایی  دربیارم 

خیلی  کارها دارم  وام بگیرم خونه ام رو عوض  کنم  واسه  خودم تا اخر سال  ماشین  بخرم 

اخ اخ داش یادم میرفت گوشی عوض  کنم 

اره من ادم قوی هستم  ولی حساسم اشکم دمه مشکمه

زندگیم به بچه ختم نمیشه ولی خوب خدا دوست نداره عشق  ما نتیجه داشته باشه 

حلالم کنید

عزیزم من دکترم حمدیه. 1تا 3 پریود برو. اگ از شفاداک وقت بگیری زودتر میتونی بری داخل. 1تا3 نباشی منشی ...

اخه من چون مریض خانم دکتر نیستم میگم قبل پریودی یه سر ویزیت شم که شرح حال بدم بهشون

باز شنبه زنگ میزنم مرکز شرایطمو توضیح میدم ببینم چی میگن

ممنون عزیزدلم که گفتی😘😘

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
خدا نکنه دلت خون باشه.. برو حالشو ببر برو چندتا آهنگ مناسب جاده دانلود کن تو ماشین گوش بدین نشینی غ ...

مرسی  مرسی از این همه روحیه 😍😘

مرسی  مرسی از این همه روحیه 😍😘

منم مثل تو امروز دلم خونه. خودمونو داغون میکنیم اینطوری. سعی کن یه مدتی بی خیالی طی کنی عزیزم. تا دوباره شروع کنی. خدا بزرگه و حال همه ما رو میدونه. پس مطمینم که روزی این مشکل ما هم تموم میشه و مادر میشیم

همسر من بااصرار من همین یه بار رو قبول کرد که تسه بشه و کلی دارو تو این سه ماهه خورده. حالا اگر من تخمک خوبی نداشته باشم و خدای نکرده خدای نکرده سیکل کنسل بشه فکر کنم‌کلا بزنه زیر همه چی ‌.😔😔😔 بچه ها دعام‌کنید شنبه که میرم تخمکای خوبی داشته باشم. 

منم مثل تو امروز دلم خونه. خودمونو داغون میکنیم اینطوری. سعی کن یه مدتی بی خیالی طی کنی عزیزم. تا دو ...

ای جانم  دلت روشن عزیزم دیگه  تقدیر همینه

خدا ایشالا به زودی  حاجت دلت رو بده 

منم از خدا زوری نمیخوام 

امروز یه بنده خدا بهم گفت خدا تو قرآن  گفته من بنده هامو با دو چیز امتحان میکنم  یک فرزند اولاد و دو ثروت

حالا  دیگه  اگر میخواد  بچه ای مشکل دار و یا ذات خراب داشته باشم که تو این جامعه کم نداریم یه کاری کنه یه چشمم اشک باشه یه چشمم خون بهتره نداشته باشم 

و تا اخر عمرم  فقط میدونم بچه ای ندارم و خون دل نمیخورم