2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046031 بازدید | 684497 پست
بنظر من چون مشکل ندارید دیگه درمان رو برای مدتی بذار کنار قطعا فقط خاست خداست  ایشالا بزووودی ...

مرسی عزیزم برای تو مهربونم و دوستان نی نی سایت  آرزو بهترینها و نی نی دارم 

فداتون

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ...میشه یه سوال بپرسم؟دکتر البرزی باسونو واژینال  متوجه اندومتریوز شد؟ من هفته قبل ...

من ازمایش ca125 هم داده بودم عددش بالا بود دکتر گفت یا التهاب داری یا اندومتریوز 

بعد خودم بهش گفتم اندومتریوز دارم چندبارم عمل شدم 

من ازمایش ca125 هم داده بودم عددش بالا بود دکتر گفت یا التهاب داری یا اندومتریوز  بعد خودم بهش ...

بالاخره دکترالبرزی خودشم سونو میکنه

تو سونو واژینال معمولی برات سونو کرد و دید؟

یا سونو مخصوص داره 

کلا علاعمش چیه باسونو واژینال قابل تشخیصه؟

بالاخره دکترالبرزی خودشم سونو میکنه تو سونو واژینال معمولی برات سونو کرد و دید؟ یا سونو مخصوص داره ...

حتما ازمایش ca125 رو هم بده 

با سونو به تنهایی نه

اگر دکترتون توی سونو و با ازمایشتون شک کنن به اندومتریوز باید لاپاراسکوپی تشخیصی بشی

ولی البرزی میگن خیلی دقیقه اگه گفته نداری نداری دیگه 

علایمشم درد حین نزدیکی 

درد تخمدانها و توی کمر

درد قبل و هنگام قاعدگی 

خونریزی شدید و نامنظم

سلام خانوما یه سوال داشتم ایا کسی بوده که کرونا گرفته باشه و بعده چند روز شدید بشه؟یا همون اول شدید و خفیفش معلوم میشه؟مامانم مریض شده بیماری زمینه ای هم داره ولی ریه شو درگیر نکرده فقط تب و لرز و معده درد داشت ک الان بهتره همش فکرم درگیره ک خدایی نکرده یع موقع شدید نشه خواهش میکنم کسی اطلاعاتی داره بگه

مرکز میلاد تبریز

سلام ملیکا جان من میخوام دکترمو عوض کنم بیام پیش دکتر حمدی ادامه بدم امروز رفتم آزمایش چکاب و ذخیره تخمدان و پاپ اسمیر دادم آزمایش همسرمم برا دو ماه پیشه  میخوام انشالله جواب آزمایشام آماده شد برم پیش دکتر حمدی که دیگه دوباره نفرسته برا آزمایش 

حالا به نظرت من کی میتونم برم پیشش حتما باید روز اول تا سوم پری برم یا قبلش هم میشه برم یه سر ویزیت شم که پریود شدم داروهای پانکچرمو بده؟ اخه دکتر خودم بهم ال دی داد دارم میخورم قرار بود پریود که شدم برم داروهای پانکچرو بگیرم 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
بچه ها من هیچ تخمک خوبی نداشتم در کمال تعجب. نمیدونم چرا اینطوری شد؟ ولی دارو اضافه کرد. به نظرتون ت ...

دارو چی میزنی ‌.زخیرت چنده؟ انشاالله که خدا کمکت میکنه فولی‌هات رشد میکنن

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
نمیدونم عزیزم، بنظرت چکار کنم بفهمم؟ پیشنهادت چیه؟ 

عزیزم اگر تهرانی سفیدبرفی رو ببر پیش دکتر بهروز مقدادی متخصص گوارش و آلرژی کودکان هستش بی نهایت دکتر خوبیه در زمینه رفلاکس نوزادان .خیلی از آشناها و دوستام بچه هاشونو بردن پیش ایشون نتیجه گرفتن 

44326724 این شماره مطبشه خیلی هم شلوغه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
حتما ازمایش ca125 رو هم بده  با سونو به تنهایی نه اگر دکترتون توی سونو و با ازمایشتون شک کنن ...

درد قاعدگی که یکم دارم اما نه زیاد 

نگفت داری یا نداری ...گفت فیبروم داری 

اسمی از آندومتریوزنیاورد 

من فقط سوالم اینه با سونو واژینال اگر بود بالاخره البرزی یکم متوجه میشد یا نه باید سونو مخصوص داد؟

مرسی عزیزم برای تو مهربونم و دوستان نی نی سایت  آرزو بهترینها و نی نی دارم  فداتون

سلام عزیزم خیلی منتظر بودم ک جوابت مثبت بشه ان شا الله خدا خودش نظر کنه ب دلت

من یک پیچ تو اینستا پیدا کردم torshi.mamani 

حلوا گیاهی درست میکنه واسه  گرمی رحم و تخمدان وتنبلی و تنظیم پریود و بارداری خیلی ازش تعریف کردن اگه خاستین ب پیجش سر بزنید من خودم پریروز واسم رسیده منتظرم پریود شم بخورم دیگه شانسمونو امتحان میکنیم

بچه ها جواب آزمایشم منفی شد خدا نمیخواد و نخواست من‌مادر بشم  خدانگهدارتون

ای خدااااا...روژان جونم الهی فدات بشم...هرچی بگم میدونم دردتو کم نمیکنه...فقط از خدا میخوام ماه بعد طبیعی مامان بشی مثل خیلی از مامانای اینجا