2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه هاشکر خدا زنگ زدم گف مثبته.امروز پونزدهمم انتقالم بود گف عددم ۷۵۰هستش خوبه به نظرتون.بازم باید ت ...

وااای چه قدر این چند وقت خبر خوب میشنویم...خیلی خوشحال شدم عزیزم بهت تبریک میگم خیلی...انشاالله به خوشی و سلامتی بغلش کنی😍😍

منم این ماه انتقال دارم انشاالله منم این حال شمارو تجربه کنم و البته بقیه خانمای منتظر این تاپیک...التماس دعا🙏

ممنون عزیزم جواب دادی به مشاور مرکز هم گفتم گفت وقتی رفتی سونو طبق دستور دکتر عمل کن . اخه پس واسه چ ...

خواهش میکنم عزیزم. آره واقعا بعضی وقتها یه چیزهای مهمی رو درموردش سهل انگاری میکنن که خدای نکرده ممکنه عوارضش جبران ناپذیر باشه. خدا رو شکر که متوجه شدین

جانم سراپابه گوشم 

اینکه در ابتدا آرامش خودت رو حفظ کن و نتیجه رو واگذار کن به خدا..و مطمئن باش اون چیزی که حس خوب بهش داری اتفاق میفته... بعد اینکه حتما میوه آناناس بگیر بخور قبل ازپانکچر تا انتقال. الانم گاهی فلفل سیاه دون چندتا قورت بده... قبل از انتقال تا مرکز کیسه آب گرم بذار رو رحمت. بعد انتقال بخواه که بالشت بذارن زیر باسنت.حتما prpانجام بده محیط رحم رو تقویت میکنه از دکتر بخواه تقویتی قوی برات بنویسه تخمکت تقویت شه. و اگر شوهرت مشکل داره یه از dfiبده اگر بالا بود تا زمانی dfiپایین نیومده میکرو نکن. Dfiرو هم دکتر جنتی که تو ابن سینا کار میکنه داروهای خوبی براش میده. موفق باشی عزیزم

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
جانم سراپابه گوشم 

من دفه آخر اول همه کارا رو انجام دادم... ازمابش های ایمنی و انعقادی ژنتیک، dfiشوهرم و.... کلی قرص و دارو خوردیم(داروهای خودم رو دکتر طرازی و داروهای شوهرم رو دکتر جنتی تجویز کردن) 1تا2قبلش ...عمل پانکچر و انتقال زیر نظر دکتر کریمی بودش و ایشون  prp روهم پیسنهاد داد. من هر زن بارداری دیدم اونجا prpانجذم داده بود

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
پس تو نهایت ۱۰ روز ممکنه کیفیتش خوب بشه

اره نگران نباش،  البته منظور من بیشتر سایزشه اگه داروهاتون ادامه داره حتما رشد میکنن، بعضی دوستان اینجا حتی روز ۲۰ سيكل پانکچر شدن البته اینا همه بستگی به نظر دکترتون داره

ممنون عزیزم.. خداروشکر جواب گرفتی...ان شالله صحیح و سالم بغلش بگیری 😍

قربونت عزیزم😙😙😙

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من مهر ماه رفتم تو سیکل پانکچر لانگ بود سیکلم برام سینال و سینافکت نوشتن،،،بهشون گفتم سینال به من جو ...

ممنونم عزیزم که کامل توضیح دادی ،منم دو تا سیکل قبلی بدنم خیلی خوب به دارو جواب نمیداد ،یعنی دکترم میگفت به اندازه خانم ۴۰ ساله دارو گرفتی ،البته تهران نبودم دکتر خودم شیواست،سری قبل با دکتر محیطی ویزیت شدم گفت برای دکتر شیوا مینویسم اینبار سیکل بلند برات در نظر بگیرن ،منم میترسم آخه سیکل بلند که برای ذخیره پایین نیست

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
❤😥

عزیزم ناامید نشیا منو ببین چهاربار منفی شدم تا بالاخره بار پنجم معجزه ی خدا شامل حالم شد، برای شما هم میشه مطمئنم به شرط اینکه صبور باشی

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام ملیکا جان من میخوام دکترمو عوض کنم بیام پیش دکتر حمدی ادامه بدم امروز رفتم آزمایش چکاب و ذخیره ...

عزیزم من دکترم حمدیه. 1تا 3 پریود برو. اگ از شفاداک وقت بگیری زودتر میتونی بری داخل. 1تا3 نباشی منشیه نمیذاره میگ برو 1تا3 بیا

@زینبی_بابا    

ببخشید عزیزم یه سوال دارم من که ماه پیش انتقالم منفی شد الان دارم میرم طب سنتی برا تنظیم طبع به نظرتون خوبه یادمه قبلا گفته بودید اگه انتقال برید خوبه الان یه جلسه رفتم دکتر گفت که فوق العاده رطوبت بدنت زیاده و سرد حالا گفتن دو سه ماه برم تا بعدش برم انتقال چون فقط یه بسته جنین دارم برا انتقال.

خدایا شکرت