2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
سلام مامان سبحان شما سلفری خودت خواستی یا دکتر داد چند هفتگي خوبه سلفری  بدی؟

سلام عزيزم ، دكتر برام نوشت چون آزمايش غربالگري اولم ريسك سندروم داون رو بالا زده بود ، سل فري رو فكر كنم از هفته ١١ به بعد بشه انجام داد ولي خوب ديگه بعد از هفته ٢٠ فايده اي نداره چون اگر خداي نكرده مشكلي هم باشه كاري نميشه كرد .

دکتر ازمایش برات مینویسه لرز و سوزش ادرار می تونه عفونت باشه 

مرسی ازجوابت فدات🌹🌹

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@زینبی_بابا   سلام عزیزم وقت بخیر  عزيزم میگم دختر من معمولاً توی خواب، حالا چه روز چه ...

عزیزم اگر کبودی جوری هست که نگرانت میکنه حتما ببر دکتر تا خیالت راحت بشه ولی اغلب همون مشکل هست که بلد نیستن عضلات شون رو شل کنن تا مدفوع یا باد خارج بشه

سلام خانما،،ببخشید اگه کسی عفونت داشته باشه باید ترشح   داشته باشه؟؟اخه من همش بدنم لرز میکنه و ...

عزیزم بله بدون ترشح هم میشه عفونت داشته باشی 

مایعات زیاد بخور تا بری دکتر هم معاینه کنه هم آزمایش ادرار بنویسه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزيزم ، دكتر برام نوشت چون آزمايش غربالگري اولم ريسك سندروم داون رو بالا زده بود ، سل فري رو فك ...

سلام مامان سبحان خوبی 

جواب سل فری اومد ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
@زینبی_بابا   من ضخامتم روز 12 سیکل 7.2 بود. قراره فردا هم برم سونو باز. کمه این ضخامت؟ چیک ...

عزیزم اصلا کم نیست ولی بهتره بالای 8 برسه، بین 8 تا 12 عالیه و سه خطی باید بشه

منم یادمه وقتی 7 بود، شروع کردم به مصرف مایعات زیاد، استرادیول ها رو در طی روز پخش کردم، تا قبلش سه تا استرادیول داشتم، بعدش شد 4 تا و هر 6 ساعت میخوردم با إب زیاد، پیاده روی هم کردم

ن عزیزم رویان نبودیم ،اسپرم بود زینب جون منظورم اینه اسپرم با مورفوی خوب نیست

نگران نباش عزیزم، رویان از زیر سنگ هم شده اسپرم پیدا میکنن، امکاناتشون از زمین تا آسمون فرق میکنه، اصلا با سیکل قبلی مقایسه نکن 

عزیزم واسه ما سه ساعت انواع مختلف واش رو انجام دادن و چند تا دونه اسپرم مناسب تونستن جدا کنن و از محیط picsi استفاده کردن

اینا رو میگم خیالت راحت باشه 😉😉😉

اتفاقا این جور جاها خودتو بسپار دست خدا و قسمتش، حتما حکمتی هست که صبر اومده، یه حکمت شیرین😍😍😍😍

ان شاالله😘😘😘😘

مرسی که با صبر و حوصله همه سوالا رو جواب میدی😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ااا خوب پس احتمالا زیاد حساس نیست 😅

نگران شدم یه لحظه. راستی عزیزم نوشته بازو من رو شکم میزمم مشکلی نداره . ببخشیدا هی سوال میپرسم🙃

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار

بچه ها من سه شنبه دومم پریودم میشه ومیرم سونو. 

پنج شنبه وجمعه که دکترم مطب نیس وشنبه ویکشنبه هم که تعطیله ومن میخوام برم خونه مادرم سونوی دوم من روز چندم میشه؟

ممکنه تا روز هشتم سونو دیگه نخواد؟

یا رب العالمین