2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام خواهرای گلم،  امید بخدا، رسیدم بیمارستان که برم واسه پانکچر هوای منو داشته باشین و سفارش ...

خدا به همرات عزیزم، انشاءالله دست پر برگردی  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما یهو خیلی دلم گرفت

یاد پارسال خرداد افتادم با خانواده ها رفته بودیم مشهد 

البته خانواده هامون میدونستن ای وی اف کردیم و قراره هفته دیگش انتقال بدیم ۱۲ خرداد چهارمین انتقالم بود

با همسرم رفتیم یه لباس کوچولو خوشکل از دور حرم خریدیم و یواشکی دوتایی رفتیم حرم طوافش دادیم و گفتیم اولین لباس نی نیمون بشه 

بتام مثبت شد رو ابرا بودم خیلی خوشحال بودیم دو روز بعدش تکرار بتا داشتم متاسفانه بتام رشد نکرد و ....

تا هفته پیش رفتیم برای پنجمین انتقال البته به خانواده هامون این سری نگفتیم گفتیم که به خاطر کرونا و خطراتش فعلا سراغش نمیریم اخه منفی که میشدم خیلی اذیت میشدن 

الان رفتم سراغ کمدم لباس نی نیو آوردم اینقدر دلم گرفت اشکام داره میاد از خدا میخوام که این دفعه بی جوابمون نزاره و بتونم لباس خوشکلشو تنش کنم

شادن جان شما گفته بودی تو دو روز مختلف انتقال دادی درسته؟ میشه بگی چیکار کردید دقیقا و استدلالت چی ب ...

بله عزیزم

من جنینام سه روزه فریز بودن بعد دکترمو جنین شناس هی میگفتن باید بلاست انتقال بدی بعد رشدشون که میدادن اینا ضعیف میشدن به بلاست نمیرسیدن بعد همونجوری ضعیف انتقال میدادن که منفی ام میشدم، دیگه به دکترم گفتم اینبارو سه روزه برام انتقال بدن شاید تو رحمم بهتر رشد کنه نهایتشم تو بدن خودم ضعیف بشن اونم گفت پس دو مرحله ای هم سه روزه هم بلاست، که اول برام سه روزه انتقال دادن پس فرداشم گفتن دوتا از جنینام بلاست شدن اونارم انتقال دادن

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خداروشکر.خدا برات حفظش کنه عزیزم.خوش قدم باشه انشالله

پناه بر خدا، انشاالله جوجه های خودتم صحیح و سالم بغل بگیری😙😙😙

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ایشالا پریود که بشم قراره برم داروی ای وی اف رو بگیرم به امید خدا ....تعداد اسپرم همسر من قبل از ...

انشالله که حتما مامانی عزیزم ،من دوبار انجام دادم ،چند ماه دیگه دوباره وارد سیکل میشم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دفعه قبل رویان بودین؟؟ رویان نمونه پیدا نشه تسه میکنن سریع

ن عزیزم رویان نبودیم ،اسپرم بود زینب جون منظورم اینه اسپرم با مورفوی خوب نیست

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خانوما یهو خیلی دلم گرفت یاد پارسال خرداد افتادم با خانواده ها رفته بودیم مشهد  البته خانواده ...

الهام جون انشاالله به حرمت صاحب این ماه خبر مادر شدنت رو به زودی بدی عزیزم 

امیدت به خدا باشه ماهم واست دعا میکنیم 

انشاالله ۳تایی هم میرید مشهد 😍😍

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم ایشالله خدا حفظش کنه برات 😍 چه خوب که نظرت رو گفتی بهشون. آفرین

قربونت، انشاالله خودتم این دفعه مامانی😍😍😍

راستش دیدم 15تا جنینمو دارن همینجوری از بین میبرن بار آخر دیگه نذاشتم😶

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام خانما،،ببخشید اگه کسی عفونت داشته باشه باید ترشح   داشته باشه؟؟اخه من همش بدنم لرز میکنه ویه کم بعضی وقتا سوزش ادرار دارم،،شوهرم میگه سوزش بخاطر اینه بدنت کم اب میشه،،ترشحم زیاد ندارم در حد خیلی کمه،،بنظرتون عفونته ؟؟هفته بعد نوبت دکتردارم؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم به نظرم ریسک نکن. چون برای جلوگیری از آزاد شدن تخمکه، یه وقت خدایی نکرده زحمتت هدر ندره

سرنگ یادم رفته بود بیارم سرکار. رفتن خریدم زدم یکم دیرتر شد. فکر نکنم برای آزادسازی تخمک باشه چون هنوز پریود نشدم که برم برا داروی پانکچر

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
سلام خانما،،ببخشید اگه کسی عفونت داشته باشه باید ترشح   داشته باشه؟؟اخه من همش بدنم لرز میکنه و ...

دکتر ازمایش برات مینویسه لرز و سوزش ادرار می تونه عفونت باشه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود