2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
والا یه سری من نخواستم کسی بفهمه، نمیخواستم غصه ام رو بخورن.  مهمون داشتم خواهر برادرام، رفتم ی ...

چه بدشانسیا😂😂حالا در مورد من برعکسه شوهرم خیلی تاکید داره کسی راجب این قضایا چیزی ندونه همش استرس اینو داره من به یکی از دورو بریام بگم این موضوع و😁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید تو رگ  زدی

آخه چرا خون منعقد نمیشه

الان بیدار شدم و دیدم تخت پر خونه

بعد ۸ ساعت از آمپول

منتظرم صبح بشه برم دکتر

از استرس خوابم نمی بره

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده
عزیزم خودت دکتر نصر می ریین نوبت دهیش چطوره شمارشو دارین ؟؟؟

من خیلی دوست داشتم برم پیشش ولی شوهرم چون مرده دوس نداره...من شمارشو ندارم ولی خیلی از بچه های تاپیک دکترشون نصره...کارش فوق العادست

حالا من همیشه میترسیدم. ترجیحم هم همینه برم بیرون چون روز انتقال دیدم پرستار از اکثر کسانی که خودشون ...

اشکال نداره هرجور راحتی همون جوری عمل کن عزیزم،،،آدما با هم متفاوتن به هر حال😊

من اون اوایل که تزریقاتی برام تزریق میکرد همش بازو و با.سنم کبود بود از بس سریع تزریق میکردن الان خودم آروم تزریق میکنم نه درد میکشم نه کبود میشم خداروشکر...در هر صورت انشالله موفق باشی و همه چی برات بخوبی پیش بره...

سلام بچه ها خوبین؟ من پانکچر شدم امروز،گفتن هایپر نشدی ولی شکمم نفخ داره یه جوریه اگه هایپر باشم ...

بسلامتی عزیزم

قبل از تخمک کشی اگه هایپر باشی معلومه توی سونو اگه دکتر گفت نیستی پس چیزی نیست خوب میشی نگران نباش

آخه چرا خون منعقد نمیشه الان بیدار شدم و دیدم تخت پر خونه بعد ۸ ساعت از آمپول منتظرم صبح بشه برم ...

نگران نباش عزیزم...بد به دلت راه نده برای نی نی خوب نیست...این امپولا ضد انعقادی هستن دیگه...احتمالا یه مویرگ ریزی رو پاره کرده یه ذره...برو دکتر خیالت راحت بشه ولی نترس اصلا...امپولای انوکسا و هپارین وقتی تزریق میکنی طبیعیه که خونریزی پیدا کنی و دیر بند بیاد...هیچی نیست خودتو نی نی رو نترسون...صبحانه بخورو برو پیش دکتر...بی استرس

نگو نو رو خدا لي لا جون تهوع كه اصلا خوب نيست من كلا خدا رو شكر بارداريهاي راحت و بي تهوعي داشتم فقط ...

سلام مامان سبحان شما سلفری خودت خواستی یا دکتر داد چند هفتگي خوبه سلفری  بدی؟ 

ممنونم از پاسخگویی عزیزم . یعنی شما هنوز هم دارین مصرف میکنید ؟ ببخشید میپرسم انتقالتون مثبت شده و ا ...

خواهش عزیزم.متاسفانه انتقالم منفی شد.من فکر کنم دوهفته قبل از انتقال خوردم.هفته اول انتقال قطع کردم و از هفته دوم تا روز آزمایش دوباره خوردم.

برای همین سيكل لانگ یا همون ۴۵ روزه براتون انتخاب کردن منم ذخیرم همینقدر بود این ذخیره نرماله به من ...

شما سیکل انتقال رو میگین یا پانکچر

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

سلام خواهرای گلم، 

امید بخدا، رسیدم بیمارستان که برم واسه پانکچر

هوای منو داشته باشین و سفارشمو بخدای مهربونتون بکنین

منم راضیم به رضای خدا

دوستای جدید تاپیک منو مقیاس جواب پانکچرتون قرار ندین

دکترم گفت ممکنه فولیکولا خالی بندی کرده باشن😁

همتونو به خدا میسپارم🌿🌺

اللَّهُ نُورُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ مَثَلُ نُورِهِ کَمِشْکَاةٍ فِیهَا مِصْبَاحٌ الْمِصْبَاحُ فِی زُجَاجَةٍ الزُّجَاجَةُ کَأَنَّهَا کَوْکَبٌ دُرِّیٌّ یُوقَدُ مِن شَجَرَةٍ مُّبَارَکَةٍ زَیْتُونِةٍ لَّا شَرْقِیَّةٍ وَلَا غَرْبِیَّةٍ یَکَادُ زَیْتُهَا یُضِیءُ وَلَوْ لَمْ تَمْسَسْهُ نَارٌ نُّورٌ عَلَی نُورٍ یَهْدِی اللَّهُ لِنُورِهِ مَن یَشَاءُ وَیَضْرِبُ اللَّهُ الْأَمْثَالَ لِلنَّاسِ وَاللَّهُ بِکُلِّ شَیْءٍ عَلِیمٌ

انشالله همه چی خوب پیش میره.نی نی دیگه تو دلته هیچجا هم نمیره تا بیاد توی آغوشت🌷😍🌷😍 من چهارشنبه ...

یه دنیا ممنون عزیزم، قبول باشه انشاالله😙😙😙

این سری برام یه دونه سه روزه انتقال دادن دوتا بلاست

چهارشنبه رفتم سونو یه دونه جوجه داشتم خداروشکر قلبشم تشکیل شده شش هفته بود ولی دکتر گفت دوباره دو هفته بعدش برم برای قلبش، آخه گفت چون تازه تشکیل شده ضربانشو نگفت دیگه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...