2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046030 بازدید | 684497 پست
سلام عزیزم اول تبریک میگم بهتون 🥰😍 بعد عزیزم یه سوال ببخشیدشما وقتی انتقال جنین رو انجام دادن بعدش ...

عادی بود گلم یادم نیست راستش چون اصلا روش خاصی بعدش وجود نداره، حتی یه ربع بعد یهو دستشوییم گرفت رفتم🙈🙈🙈🙈

همون شب هم شام درست کردم، فرداش هم رفتم سر کار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلیییی خوب توضیح دادی عزیزم واقعا ممنووونم❤💓🌹پس دکتر برام ننوشته حتما به خاطره اینه که داروهای لا ...

آره گلم در کل منظورم اینه آزمایش واجبی نیست اصلش همون آنالیز اسپرمه

ما هم که dfi دادیم به درخواست خودمون بود، دو بار هم انجام دادیم، دومین dfi هم 6 ماه مونده بود به ivf پس نتیجه اش اصلا اعتبار نداشت

زینبی جون ببخش انقدر رک سوالمو میپرسم ولی خیلی زهنمو درگیر کرده من شوهرم تو ازمایش هاش هیچ مشکلی ندا ...

عزیزم اتفاقا باید سوالات این جوری رو صریح پرسید، خصوصا از دکتر 

گلم اگر مشکل توستسترون ندارن، خاطرت جمع، برای اون مشکل هم سکسولوژیست خیلی خوب میتونه کمک کنه، خیلی از آقایون این مشکل رو برای یکبار هم که شده در طول عمرشون تجربه می‌کنن

همسر منم نمیتونست تو رویان نمونه بده باید قرص تادالافیل مصرف می‌کرد هر بار که لازم بود، تو نتیجه هم مشکلی نداشت

ایشالا عزیزم...مشکلتونم میگیدچی بوده؟😘

والا مفصل چند روز پیش نوشتم ولی اصل مشکل sperm agglutination بود که اولش در حد خیلی زیاد نبود ولی بعد شد 100 درصد 

علتش هم این بود که بدن همسرم علیه اسپرم های خودش آنتی بادی می‌ساخت و همه رو بهم می‌چسبوند و از بین میبرد

برایه من روزی سه تا حتما دکتر براساس سنو دارو وزمانشو میگه تقویتی چیزی بهتون داد

هیچی نداد...بدون هیچ حرفو حدیثی گفت استرادیول بخور هفتع دیگه بیا واسه زمان انتقال...هی گفتم ویتامینی پردنیزلونی چیزی...گفت نه لزومی نداره

عزیزدلم من این ۳ تا رو خریدم ۱۶۵ تومن راستش دقیق نمی دونم گرمی چند افتاد.

عزیزم کپسول ژل رویال رو هم میشه برای تقویت اسپرم استفاده کرد؟ دوستم شوهرش تحرک اسپرمش پایینه گفت بپرسم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم سوالت رو برای من ریپلای میکنی؟ چون واقعا نمیرسم بگردم دنبالش🙈🙈🙈

زينب جان ي سوال دارم دکتر مشايخي مطب داره توي تهران ؟ اگه داره ادرسش رو بگيد

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
عادی بود گلم یادم نیست راستش چون اصلا روش خاصی بعدش وجود نداره، حتی یه ربع بعد یهو دستشوییم گرفت رفت ...

عزيزم تغذيت چجوري بود من ب حرفات خيلي اعتماد دارم...زرد الو ميتونم بخورم

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
سلام عزیزم خوبی منم پیش دکتر عارفی میرم روند درمانتو میگی به شما چیا داد برای آی وی اف؟ به من که گفت ...

شرايط افراد برای تجویز فرق میکنه دکتر برای من ال دی نداد خب چون طبیعی باردار نمیشیم و نیاز به داروی جلوگیری نیست. وقتی مطبش رفتم ۴۰ واحد تزریقی سینافکت تجویز کرد و گفت از ده روز مونده به پریود تزریق کن و روز قبل پریود بیا. این سری هم دوتا امپول اولنوا برای روز سوم پریود و آسپرین روزانه داد و سینافکت رو هم از روز سوم پریود گفت بجای ۴۰ واحد ۱۵ واحد بزن

دوستان گلم من شنبه روز عید غدیر پانکچر دارم با قلب پاکتون برام دعا کنید دلم شاد بشه و جنین های خوبی ...

دست علی بهمراهت

عجب روز خوبی

ان شا الله یه علی خوشگل ام خدا کنار نی نیای دیگه بهت بده

ما که دعامون بدرقه مسیرتونه

خودت بسپر به خدا اونکه برات بهتره برات رقم میزنه💗💗

۶ماه پیش کنترل کردم بازم لازمه بنظرت؟

بله حتما هر دو سه ما برو ازمایش من یک ماه قبل انتقالم ازمایش تیروئید دادم بدون مصرف قرص یک بود تیروئیدم تو هفته شش بارداری شد ۱۳ که متاسفانه دو هفته بعد سقط کردم بابت ازکار افتادن قلب.نمیدونم ربطی به تیروئید داشت یا نه ولی انچه مهمه تفاوت عدد تیروئید در یک ماه قبل انتقال تا یک ماه بعد بارداری..

مخصوصا ما که داروهای مختلف هم مصرف میکنیم و بی تاثیر نیست در این قضیه..