2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046095 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم برای اسپرم اهدایی تو ایران شرایط خاصی هست؟؟؟

عزیزم برخی مراکز مثل یک مرکز ناباروری در اصفهان و برخی مطب ها تو کار اسپرم اهدایی هستند ولی به طور رسمی و قانونی مجاز نیستند چون از لحاظ شرعی در موردش به شفافیت حکم نرسیدند و اکثر مراجع مجاز نمیدونند.

و بنابراین پیشنهاد جنین اهدایی میدهند به بیمار.

اگه اصرار به اسپرم اهدایی دارید باید از مطبها و مراکز متعدد پرسش داشته باشید

عزیزم برخی مراکز مثل یک مرکز ناباروری در اصفهان و برخی مطب ها تو کار اسپرم اهدایی هستند ولی به طور ر ...

نه من نمیخوام 

همیشه برام سوال بود که شرایط چیه 

ممنونم عزیزم 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
خانما من ميخام ب جاي امپول شياف بزارم واقعا بريدم 

عزیزم حتما باید با دکتر مشورت کنی.

چند نکته به عنوان تجربه برای تزریق پروژسترون لعنتی😁:

پنبه یا پدالکلی زدید به با سن چندثانیه صبر کنید تا خشک بشه موضع و بعد تزریق کنید و حتما بعد تزریق ده دقیقه دراز بکشید و اصلا بلند نشید از جاتون و اینکه بعد تزریق فشار ندید و ماساژ ندید موضع رو این موارد در کم کردن درد و ابسه های بعد تزریق تاثیر خیییییلی زیادی داره.. 

من این نکته رو از یکی از دوستان این تاپیک گرفتم و خیلی عالی بود و نمیدونم کی بود ولی خیلی دعاش میکنم 

و یک نکته دیگر اینکه سرنگ هاتون رو عوض کنید سرنگها با سوزن نازک تر بگیرید اگر تهران هستید مرکز باروری امید  سرنگهای خیلی خوبی دارند هم برای تزرزق زیرپوستی و هم عضلانی.

زیرپوستی هاش برند "حلما" هست و عضلانی رو نمیدونم فقط رنگش سورمه ایی هست.

موفق باشی ببخشید طولانی شد🌹🌹

خانوما کسی اینجا آی وی اف تو بیمارستانای دولتی کرج یا تهران انجام داده؟راضی بودین رفتین دولتی؟

بله من توکمالی انجام دادم که دومین انتقال مثبت شدم امامتاسفانه تو۲۲هفتگی به خاطرپاره شدن کیسه اب بچه هاموازدست دادم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
سلام عزیزم منم دقیقا تجربه مشابه شمارو داشتم تازه همون فولیک اسیدم نخوردم .اینقد به به چه چه کردن ک ...

جدی میگید! دفعه چندم بود پانکچر میکردی؟ 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام دوستان  علائم هایپر شدن چیه؟ چند روز بعد از پانکچر معلوم میشه هایپر شدن؟

تهوع سرگیجه نفخ 

درد شدید ک نفست بند میاد 

حجم ادرارم باید کم نباشه ب من اینارو گفتن 

ولی من کلا از درد دوبار از حال رفتم و با ولیچر جابجا میشدم

دست علی بهمراهت عجب روز خوبی ان شا الله یه علی خوشگل ام خدا کنار نی نیای دیگه بهت بده ما که دعامو ...

قوربونت بشم عزیزم دل شکسته ام...از راه دور میام تهران با کلی امید و آرزو.انشااله به مراد دلتون برسید ممنون از دعاهای قشنگتون😍🌸