2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
نه عزیزم طبیعیه چون من سریای قبلم همین دردو داشتم بخاطر همین میگم برای پروژسترونه چقدر زیاد😆 انشاا ...

اتفاقا من پاهام یخ یخ بود ، با اینکه خودم خیلی گرماییم ؛تا چندماه اولم یهو نصفه شبا لرز میکردم ، به شوهرم میگفتم به پاهام دست میزد میگفت گرمه ولی من احساس سرما داشتم‌

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
خانما من ميخام ب جاي امپول شياف بزارم واقعا بريدم 

عزیزم نمیشه که ،دکتر باید بهت بگه ، زنگ بزن از مرکز و دکتری که میری بپرس

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم طبیعیه چون من سریای قبلم همین دردو داشتم بخاطر همین میگم برای پروژسترونه چقدر زیاد😆 انشاا ...

نه بابا به این چیزا نیست خیلیام میگن لرز داشتیم و سرد شدیم و مثبن بودن...انشالله که مثبتی

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
سلام عزیزم شما تخمک اهدایی میگیرید یا اسپرم اهدایی؟ شرایط اسپرم که اونقدرا وحشتناک نیست  مورف ...

نه تخمک اهدایی میگیرم،اره بااین شرایط طبیعیم شنیدم همینجابازدارشدن،امادوتادکترعوض کردیم ارولوژیست برای شوهرم،که گفتن اسپرم اهدایی توصیه میکنیم چون باتخمکهای مختلف امتحان کردین،وهرچیم دارومیدیم تغییری نمیکنه اسپرمش،بااین وضعیت یاجنین تشکیل نمیشه بابشه ضعیفه ودفع میشه،والادیگه نمیدونم بایدچیکارکنم،دوبارم هیستروسکوپی شدم،خراش رحم،سرم ای وی ای جی،پردنیزولون،عکس رنگی فقط نگرفتم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلام عزیزم مورفو همسرتون از زیر ۴ چند شد؟ دکتر گفت طبیعی اقدام کنید پس چرا وارد سیکل شدی ؟

یادم نیس عزیزم ازمایشش در دسترسم نیس ولی چک میکنم .

خب ما چهارساله ک طبیعی اقدام میکنیم و نمیشه البته اینم بگم من همیشه عفونت داشتم و زخم و اینا اما زخما فریز شد پاپ اسمیر و کلوپسکوپی و همه چی نرمال بود و در واقع بدون علت ناباروری .نسبتمونم فامیلی بود دکتر گفت اصلا ممکنه مشکل ژنتیکی باشه ک اسپرم و تخمک باهم مچ نمیشن ک خداروشکر دوتا جنین تشکیل شد و خیالمون از اون بابت راحت شد 

دیگ ام نمیخوایم صبر کنیم ب اصرار خودمون دوباره سیکل رو شروع کردیم

شما که اولته چجوری تزریق کردی مگه که اذیت شدی، ببین باید موقع تزریق آروم آروم مواد خالی بشه بعدش کمپ ...

خون مياد جاش من تو هتلم اصلا امکان کمﺋرس سرد گرم ندارم

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
خون مياد جاش من تو هتلم اصلا امکان کمﺋرس سرد گرم ندارم

احیانا جاشو نمیخارونی؟ من کهیر میزدم خیلی میخاروندم یعنی موقع آسپیره کردن آمپول خون میومد توی سرنگ، دیگه به دکترم گفتم گفت یه آمپول و یه شیاف بزن ولی آمپولو کلا حذف نکرد حتما مهمه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم این رویال ژل چجوریه گرونه؟شما چندمیخریدی وچقد؟

من دو مدل از استرالیا واسم اوردن(منظورم اینه اطمیمان دارم از اصل بودنش) قرص بود سه ماهی هس میخورم ولی تاثیرش بیشتر رو پوستم بود پوستم خیلی عالی شد😬 انتظارم ازش بالا بود بس ک از معجزاتش رو بارداری شنیده بودم الانم ک بخاطر کرونا مرزا رو بستن از داروکده سفارش دادم هنوز نرسیده امیدوارم تو تخمک کشی ی خودی نشون بده -ولی خب انرژیمم زیاد میکنه ک میتونم بیشتر از ی ساعت پیاده روی کنم

اره عزیزم ب کمپلکس داره  منم ماهی یکی دوتا امپول نوربین میزنم ک اونم ب1،ب6،ب12داره  عزیز ...

گلم به همسرتون با خیال راحت مکمل بدین اشکال نداره ولی خودتون اگر ذخیره تخمدان خوب داری و هورمون های مردانه بالا نیست، لازم نیست بخوری، همون فولیک اسید کافیه