2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم یادتون رفت من یه بار دیگم نوشتم برایه عملم دکتر منصوری مقدم ولی چون ازش راضی نبودم الان پیشه ...

اره عزیزم تعدادمون زیاده اسم دکترا یادم میره 

از دکترتون راضی هستید؟؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
زینبی جون برا همسرم ازمایش دی اف ای ننوشته ....ممکنه چون مورفو صفره اونم بالا باشه؟؟بعد این که دی اف ...

عزیزم هر سوالی داری بپرس 😍😍😍😍

ببین گلم dfi یعنی شکست کروموزومی اسپرم، اگر بالا باشه احتمال باروری کمتر میشه، راه درمانش چیه؟؟؟ همون مواردی که باعث تقویت اسپرم میشه یعنی خنک نگه داشتن بیضه، مصرف مایعات، پیاده روی، لباس زیر تنگ نپوشیدن، کاهش وزن، مصرف آنتی اکسیدان های طبیعی مثل میوه و سبزیجات، دوری از سیگار و قلیان و...

حالا چرا انجام میدیم تا بفهمیم زیر حد بحرانی هست یا نه، اگر بالا باشه باید با رعایت موارد بالا بیاد پایین، پس اگر دکتر ننوشت و ivf انجام دادیم نباید نگران باشیم بعدش، یا اگر حاملگی اتفاق افتاد دیگه نباید گفت نکنه عقب مونده باشه (عقب افتادگی یا سند روم داون و سایر سندروم ها به dfi ربطی ندارن اینا با افزایش سن پدر و مادر *احتمالش*میره بالا نه dfi) 

کلا هنوز نتونستن بین dfi بالا و شکست مکرر ivf رابطه ایی پیدا کنن ولی ما با رعایت مواردی که گفتم تلاش می‌کنم شرایط اسپرم رو خوب کنیم و اگر خوب هست بهترش کنبم

اما مورفو 0 به معنی صفر مطلق تو ریاضی نیست، یعنی چند تا دونه اسپرم با مورفولوژی مناسب پیدا میشه و نباید بترسی گلی چون میکرو برای ماهاست که مشکل داریم اگر مورفو و تحرک و... اینا خوب بود که دیگه خودمون طبیعی باردار میشدیم

منم همسرم مورفولوژی بین 0 و 1 بود، روز پانکچر به زور تونستن چند تا دونه اسپرم خوب پیدا کنن، آنا جون هم همین طور بود ولی دومی رو طبیعی باردار شد پس نگران نباش 

یه علت دیگه که بعد از تشکیل جنین نیازی به انجام dfi نیست اینه که dfi ممکنه زمان تشکیل جنین با بعد از اون تفاوت داشته باشه و دیگه بررسی اون ارزشی نداره

اگر هم گلم انجام دادین و بالا بود نترسین راحت به درمان و رعایت کردن جواب میده، بر خلاف مورفولوژی که خیلی سخت و گاهی اصلا به درمان جواب نمیده

با pgd مشکلاتی مثل برخی بیماری های ژنتیکی در جنین تشکیل شده بررسی میشه و متفاوت از dfi هست

اره عزیزم تعدادمون زیاده اسم دکترا یادم میره  از دکترتون راضی هستید؟؟

از اولی نه ودیگه به خاطره کاریم که کرد بهش اعتماد ندارم والله اینم که فعلا یه بار رفتم پیشش حداقل در باره ی عملم مثل دکترمم نمیپیچوند حالا نمیدونم چه جوریهببینیم اینم مثل منصوری مقدم اخرش گند نمیزنه

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
سلام عزیزم خب اینکه میگن شیر پاستوریزه اکثرا اب هس و خاصیت شیرنداره تاچ حددرسته؟ مثلا اطرافیان من ک ...

والا از دوستانم که ویزیت کارخانه ها میرن و صنایع غذایی دارن نقل میکنم که اصلا این جور نیست

شیر محلی فرقش با اونها در هموژنیزه نبودن هست و اینکه ما میجوشونیمش، وقتی هم جوشیده میشه مقداری از آب شیر محلی تبخیر میشه و غلیظ تر میشه طبیعتا

کلا خود شیر 80 درصد از آب تشکیل شده

عزیزم هر سوالی داری بپرس 😍😍😍😍 ببین گلم dfi یعنی شکست کروموزومی اسپرم، اگر بالا باشه احتمال بارو ...

خیلیییی خوب توضیح دادی عزیزم واقعا ممنووونم❤💓🌹پس دکتر برام ننوشته حتما به خاطره اینه که داروهای لازم رو براش داده ....و این که من چون برا تعیین جنسیت میرم مطمانه که میخوام ای وی اف کنم دیگه لازم ندونسته درسته؟

بعد از دو بار iui منفی، اولین میکرو مامان شدم ان شاالله قسمت شما و بقیه دوستان به‌ زودی

زینبی جون ببخش انقدر رک سوالمو میپرسم ولی خیلی زهنمو درگیر کرده من شوهرم تو ازمایش هاش هیچ مشکلی نداره ولی یه مشکلی که داریم تویه رابطه بدنش شل میشه ومجبوره هر بار قرص بخوره حالا میگم نکنه مشکلی داشته باشه وازمایش نشون نداده باشه بهشم میگم میگه من سالمم بعدش یه بارم فتق کشاله ی رانو عمل کرده به نظرت  مشکل از چیه ممنون میشم جواب بدی 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
از اولی نه ودیگه به خاطره کاریم که کرد بهش اعتماد ندارم والله اینم که فعلا یه بار رفتم پیشش حداقل در ...

یه مشاوره پیش نصرم برو 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺