2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046095 بازدید | 684498 پست
بچه ها سلام میشه به من مشورت بدین. من توی سیکل انتقال بودم دوماه پیش که کیست 4سانتی دراوردم و سیکل ...

بنظر من که به حرف دکترت اعتماد کن. به هر حال اون همه جوانب رو میسنجه.

ضمنا خیلی از دکترها اصلا به تقویتی اعتقادی ندارن مثل دکتر خودم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه همينيم گلم من چون بايد سريع ميرفتم قرض كردم خدا بزرگه

واقعا همینش بده ک یهویی پولت جور نمیشه باید از یکی بگیری واقعا این سخته..

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
عزیزم مبارکت باشه انشاالله بارداری خوبی داشته باشی امگا۳ خودت خوردی؟ جنینهای قبلی رو دوباره انتقال ...

مرسي گلم

نه دكتر تجويز كرد يك روز درميان

بله گلم از قبل جنين داشتم

شنيده بودم گرم كردن رحم با كيسه آب گرم تاثير داره منم روزي چند بار كيسه آب گرم ميذاشتم زير شكمم روز انتقال هم تا بيمارستان گذاشتم روي شكمم موند الكتروليت بدن هم خوبه با نمك دريا ليمو تازه و اب نارگيل

خدا بزرگتر از مشكلات من است هنوز به معجزه نياز دارم
بله گلم من پارسال این موقع باردار بودم ان شاالله که قسمت شما😍😍😍😍

سلام عزیزم اول تبریک میگم بهتون 🥰😍 بعد عزیزم یه سوال ببخشیدشما وقتی انتقال جنین رو انجام دادن بعدش پاهاتونو بالا دادین یا همین جور صاف صاف بود پاهاتون؟

نه اصلا.  برگه رو دید که گذاشتم ولی برنداشت نگاهش کنه انگار دستش کرایه ای باشه حرکتش بده پولشو ...

سلام عزیزم خوبی منم پیش دکتر عارفی میرم روند درمانتو میگی به شما چیا داد برای آی وی اف؟ به من که گفت ال دی بخور روز اول تا سوم پریود اینجا باش برای شما چیکار کرد چه داروهایی داد عزیزم؟

عزیزم دکتر شما کیه؟

فکر کنم یادتون رفت من یه بار دیگم نوشتم برایه عملم دکتر منصوری مقدم ولی چون ازش راضی نبودم الان پیشه محمد پورم برایه انتقالم

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی