2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست
فدات سارا جون  نمیدونم تا کی باید چشمهای من خیس باشه، همین الآن علیرغم میل باطنیم مجبور شدم دخ ...

الهی بگردم 😔 

ان شاء الله که جواب تستت منفیه و زودی میری بغلش میگیری و کلی بوسش میکنی عزیزم❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
بچه ها جونم سلام.خوبین.من امروز رفتم پیش طرازی.سونو کرد برای شروع سیکل فقط۱آمپول ویال الونوا۱۵۰mcgدا ...

عزیزم من زدم عالیه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چی شد این تست رو براتون نوشتن؟مشکلتون چی بود و چه مسائلی پیش اومد؟

2بار انتقال منفی داشتم و چون دلیلی نبود گفت اینم بده هرچند بعضی دکترا منسوخ میدونن این روشو

گاهی آدم با وجود همه داشتن ها احساس تنهایی می کنه ...و این اولین باره که من تنهام ...دوست ندارم غمگین باشم ...اما ...چرا نمی تونم حرف دلمو به کسی بگم ... شاید هم کسی که باید بشنوه آمادگیشو نداره ...خدایا تو می دونی چی می گم حتی بدون اینکه بهت بگم خودت کاری کن که این حس و حالم از بین بره ...اشکی که میاد تا گوشه چشم ،بغضی که می فشاره گلو رو ...اما قورتش می دی و جهت نگاهتو عوض می کنی و ...تظاهر می کنی خوبی ...چرا امشب اینطوری شدم ؟؟؟؟خدایااا دلم مامان شدن میخواد دلم می خواد خبر بابا شدن شوهرمو بدم بهش دستمو بگیررر
خانوما يه بار ديگم پرسيدم  اگه ميدونين لطفا جواب بدين  تا حالا شنيدين كسي با ميكرو باردا ...

باید دید مشکلتون چیه ؟من تاحالا همچین موردی ندیدم ،اگر تا الان آی یو آی انجام ندادی و نظر دکترت این هست به نظرم اشکال نداره یه بار انجام بدی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

خودمم پلي كيستيك خفيفم كه پريود منظم و هميشه فولي خوب دارم 

تو ميكرو هم ٢٤ تا تخمك داشتم كه ١٦ تاش جنين شد 

دو بارم انتقال دادم با بلاست و گريد ا كه نشد 

قبل اينا هم يه بار iui كردم

منم بار اول فکر میکردم این اولین و آخرین میکرو من خواهد بود و مثبت میشم که اونم نشد.ولی به هر حال خی ...

هرچقدر بیخیال تر باشین نتیجه عالیتری دریافت میکنید من بار اول چون جنبنام aبودن میگفتم اوکیه کلا به منفی بودنشم حتی فکر نمیکردم ولی ازمایشم منفی شد سری دومم کلا بیخیال بودم جنینام پایینبودن از نطر کیفیت میگفتم اصلا جواب نمیده کلا فکر مامان شدن نبودم اما موقع ازمایشم مثبت بود که متاسفانه توی سه ماه ایست قلبی کردو از دستش دادم الانم بیخیالم جز روز اول که استراحت کامل داشتم امروزو دیروز کارهای روزانمو انجام دادم 

راه میرم طرفای سبکو میشوزم مختصر دستمال کشی میکنم خودمو زدم بی خیالی دیگه هرچی خودش بخواد