2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
ببخشید خیلی سوال میپرسم،،  بعد فقط حقوق از بیمه میگیریم یعنی بقیه مزایا مثل اضافه کار و... &nbs ...

تیارا جان اگر کارمند رسمی نیستی، استعلاجی از حقوقت کم میکنه، خیلی هم کم میکنه، فقط پایه حقوق رو میدن 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من شکمم کبود شدش از دکترم پرسیدم گفت به شکمت هم با زاویه ۴۵ درجه بزن،  که زدم و کبودی ها یکم به ...

عه پس بگو،اخه من واقعا تا حالا اینهمه امپول زدم همچین دردی نداشت،من وسطای ماه هفتم منم ترسیدم به بچه بخوره😶البته بعیده اخه اونقدری سوزنش بلند نیس،دکتر گفت بزن به بازو گفتم شکم نمیشه؟گفت میشه اما باز دلم راضی نشد به شکم

عزیزم شما دوقلو بارداری؟جنسیت نی نیات چیه؟؟😍😍کجا ای وی اف کردی؟تعیین جنسیت هم داشتی؟

بله گلم.دوتا پسر..نه شرایطم طوری نبود که بخوام تعیین جنسیت کنم.

شهر خودمون.اجازه بده نگم چه شهری هستم.میترسم اشنا داشته باشم😐.

ولی تهران و شهرهای بزرگ نبودم

من هفته34 هستم.. آره سزارینم.. تو هم سزارینی؟دکترت کی بهت تاریخ داده؟ تاریخ پریودیت کی بوده؟

تیکر من الان اشنباه هست من هفته ۳۲ هستم دوست دارم اخر مرداد زایمان کنم هفته ۳۸ ام تموم میشه ولی دکترم میخواد عقب بندازه  فعلا تاریخ نداده من ivf کردم یه سونو رشد جنین هم تو هفته ۳۰ رفتم

تیارا جان اگر کارمند رسمی نیستی، استعلاجی از حقوقت کم میکنه، خیلی هم کم میکنه، فقط پایه حقوق رو میدن ...

رسمی نیستم، استخدام قراردادی هستم،، پس الان مشکلم چندتا شدش، پس همون با خیال راحت موافقت نمیکنن چون میدونن استعلاجی هم بگیرم کلی از حقوقم کم میشه

به هیچی عزیزم، فقط تو سونو مشخص میشه، همین 

فقط سالم‌باشه و سالم‌بیاد بغلم اصلا مهم نیست چندتا باشه

هرچند من کلا یدونه دوس دارم کلا دوقلو دوست ندارم‌بخاطر همین دفعه اول یدونه انتقال دادم‌

چون خیلی سخته و پر ریسک میترسم بعد چون یه بچه دارم یکی کافیه😍😍

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عه پس بگو،اخه من واقعا تا حالا اینهمه امپول زدم همچین دردی نداشت،من وسطای ماه هفتم منم ترسیدم به بچه ...

اره تو بروشور آمپول هم نوشته ۹۰ درجه ولی دکترم وقتی کبودیامو دید گفت مهم اینه که به بافت چربی تزریق بشه و با زاویه ۴۵ بزن،،،  به منم گفت اگه میترسی به بچه بخوره به زانو یا بازو بزن، زانو که به نظرم پوستش کلفته و باید خیلی دردناک بشه من تا حالا فقط به شکم زدم البته همه میگن به بچه نمیخوره ولی مثلا من خیلی از باردارا رو دیدم که تو ماههای بالا کاملا پا و دست بچه از زیر پوست شکمشون معلوم میشه، لگدهای خواهرزاده خودم کاملا از زیر پوست معلوم بود خب سوزنش حدود یک تا یک نیم سانته اگه بخوره به کیسه چی؟  نمیدونم والا ذهنیت من که اینه حالا منم موندم یکم شکمم بزرگتر بشه چکار کنم بدتر از من شوهرمه چون اون برام تزریق میکنه از وقتی فهمیده تکونهای بچه رو میفهمم هرشب موقع تزریق میگه نخورده سوزن بهش یا میگه پس با مسیولیت خودت به شکمت میزنما

اره تو بروشور آمپول هم نوشته ۹۰ درجه ولی دکترم وقتی کبودیامو دید گفت مهم اینه که به بافت چربی تزریق ...

هفته چندی؟کل بارداریو زدی؟من داروهامو دو سه ماهه کامل قطع کردم حالا باز انوکسا رو شروع کردم،شکمم خیلی کوچولو هست البته

هفته چندی؟کل بارداریو زدی؟من داروهامو دو سه ماهه کامل قطع کردم حالا باز انوکسا رو شروع کردم،شکمم خیل ...

الان ۲۰ هفته ۵ روز هستم فکر کنم از ۷ یا ۸ هفته ای انوکسا زدم،،،  شکم منم نسبت به هفتم کوچیکه،  دکترتون داروهاتونو قطع کرد؟  از چند هفتگی قطع کرد؟  چرا دوباره شروع کرد؟؟  

دکتر من گفت باید تا ۳۶ هفتگی انوکسا بزنم،  من آسپرین و شیاف هم دارم البته خداروشکر تا حالا لکه بینی نداشتم ولی نمیدونم چرا شیاف قطع نمیکنه

مامان سبحان چرا پست این دوستمونو نمیتونم ببینم ؟ ببخشید میخوام بیبیش رو ببینم

عزيزم من هم پستي از بيبي چك نديدم فقط وقتي گفت هاله انداخته گفتم ان شا الله مثبته ، بيبي چك شما هم هاله انداخته ؟

فقط سالم‌باشه و سالم‌بیاد بغلم اصلا مهم نیست چندتا باشه هرچند من کلا یدونه دوس دارم کلا دوقلو دوست ...

ان شاء الله هرچی تو تقدیرت هست همون بشه، بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏