2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست
سلام مرضيه جون ، اتفاقا چند روز پيش به يادت بودم كه زايمان كردي يا نه ، خدا رو شكر به سلامت زايمان ك ...

سلام عزیزم، ممنونم که به یادم بودی 

ان شاء الله به امید خدا این نیز بگذرد 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
گلم اگر ته انی‌دوتا تلفن بدم معنبرن میان خونه تست میگیرن و جوابش ۴۸ ساعته میاد ایشالله که هیچی نیست ...

نه عزیزم من شهرستان هستم 

شما چه علائمی داری؟ 

چه اقداماتی انجام دادی؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت نفسی جان، برام دعا کن 

عزیزم.انشاءالله ک جواب تست منفی میشه و باخیال راحت دخترتوبغل میکنی.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
۳تا دکترداد

ماه دیگه پانکچر داری؟ من اگه همه چی خوب باشه وسط مهر میشه 

نصر که  اعتقادی به ویتامین نداره سر خود میخورم  

گفتن کیفیت تخمکا بهتر میشه یا تعداد؟ عوارض نداره؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
نه عزیزم من شهرستان هستم  شما چه علائمی داری؟  چه اقداماتی انجام دادی؟

من هیچی عزیزم

فعلا منتظرم تا تست قبل زایمانو بدم

من علایمم عین حساسیت

گلو درد

شوهرم عین سرماخوردکی خفیف

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
فدات شم اصلا نگران نباشثمن الان مثبتم هفته بعد زایمانمه خداروشکر خانواده هستن نی نی رو نگه میدارن ا ...

ممنونم عزیزم، ان شاء الله شما هم بسلامتی زایمان کنی و ازین ویروس لعنتی هم خلاص بشی 

ماه دیگه پانکچر داری؟ من اگه همه چی خوب باشه وسط مهر میشه  نصر که  اعتقادی به ویتامین ندا ...

من امپول دورنافی روامروزشروع کردم اگرخدابخواداین ماه پانکچر دارم ویتامین به خودم داد اهن به همسرم 

درموردعوارص وکاربردش چیزی نگفت اخه انقدرمطب شلوعه دکترفرصت نمیکنه همه روتشریح کنه فقط تجویز میکنه 

خدایابه امیدخودت🌺

بچه ها جونم سلام.خوبین.من امروز رفتم پیش طرازی.سونو کرد برای شروع سیکل فقط۱آمپول ویال الونوا۱۵۰mcgداد با آزیترومایسین.من این آمپولو نمیشناختم.فقطم همینه گفت بزن۴شنبه بیا.کسی استفاده کرده؟،میشناسین؟گرونم بود۱دونه آمپول

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
ممنونم عزیزم، ان شاء الله شما هم بسلامتی زایمان کنی و ازین ویروس لعنتی هم خلاص بشی 

قربونت برم

برای شما ایشالله منفی

به دلم افتاده مال زایمان حالتون

کرونا نیست

نگران نباش عزیزم

😍

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
من امپول دورنافی روامروزشروع کردم اگرخدابخواداین ماه پانکچر دارم ویتامین به خودم داد اهن به همسرم&nb ...

اره واقعا توضیحات کمه البته ماما نصر خیلی مهربونه قشنگ توضیح میده من نپرسیدم 

انشالله کلی جنین داشته باشی 😘😘😘😘

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
جلو هم انداختین؟

ماه پیش که بعد پانکچر بود ۱۰ روز جلو انداختم

این ماه ۵ روز تاخیر داشتم روز اول لک قهوه ای دیدم فرداش پریود شدم ایشالا برا شما لک لانه گزینی باشه 🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
اره واقعا توضیحات کمه البته ماما نصر خیلی مهربونه قشنگ توضیح میده من نپرسیدم  انشالله کلی جنین ...

ممنون عزیزم همچنین شما

خانم دکترقوامی هم خوبه ولی چون سونو هم میکنه زمان میبره

خدایابه امیدخودت🌺

سلام دوستان مجازی عزیزم 

امیدوارم حال همتون خوب باشه و غم تو دلتون نباشه 

بچه ها هرکس میتونه منو راهنمایی کنه 

من و شوهرم هر دو مشکوک به کرونا هستیم، دخترمم دو هفته س دنیا اومده، الآن مامانم پیشمه ولی چون سنش بالاست نگرانم اونم آلوده بشه، از یه طرف میگم مامانم و دخترم رو بفرستم خونه بابام و به بچه شیرخشک بدن، ولی از طرفی هم دخترم شیرخشک هم که میخوره، بهانه سینمو میگیره و باید زیر سینه م بخوابه، خیلی کلافه و سردرگمم، با پزشک دخترم که صحبت کردم، میگه ماسک بزن و دستاتو بشور، بهش شیر بده، ولی اگه مامانم بره، باید دیگه همه کارهای بچه رو خودم انجام بدم، البته رعایت میکنم ولی خب نگرانم، نمیدونم چه تصمیمی بگیرم 

میخوام هرکس تجربه ای داره بهم بگه تا بتونم یه تصمیم عاقلانه بگیرم، بین دوستان و آشنایان کسی بوده مادر باشه کرونا داشته باشه و نوزاد کوچولو داشته باشه و خودش از بچه ش مراقبت کرده باشه؟ مشکلی برای بچه پیش نیومده؟ 

بچه ها جونم سلام.خوبین.من امروز رفتم پیش طرازی.سونو کرد برای شروع سیکل فقط۱آمپول ویال الونوا۱۵۰mcgدا ...

سلام عزیزم ،زینب جون قبلا در مورد این آمپول توضیح داده بود ،حالا اگر کسی استفاده کرده باشه میاد برات توضیح میده ؟ذخیرت چند بود ؟هزینه آمپول چقدر بود ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...