2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046030 بازدید | 684497 پست
مامان ماهک شما لکه بینی لانه گزینی داشتی؟ من نه سریای قبل ندیدم منفی شدم همش فکر میکنم خیلی چیز مهمی ...

ببخشید من جواب میدم. من سری قبل که مثبت شدم روز پنجم يه لک کوچولو دیدم. این سری که انتقال دادم هیییچ علامتی نداشتم گفتم حتما منفیه اما خیلی زودتر از اون سری بیبی چکم مثبت شد و خدا رو شکر آزمایش اولم هم مثبت شد.  حتی برای یک نفر ممکنه توی دو تا انتقال موفق علائم متفاوت ظاهر بشه. عزیزم فقط سعی کن حسابی خودتو مشغول کنی و مثبت فکر کنی 

من که به دلم افتاده حتما مثبتتتتتتتتتتتتی😍😍

سلام عزيزم  از دكتر پاكروش راضي هستين؟ من دو سال و نيم تحت نظوش بودم ولي نتيجه نگرفتم

سلام عزیزم

والا چی بگم من از اول که تصمیم به بچه دار شدن گرفتم پاکروش رو انتخاب کردم الان دو سال شده و نتیجه ای نگرفتم.کلی آزمایش های مختلف دادیم و مشکلی نداشتیم.تا اینکه دکتر گفت میکرو بکن و من خواستم آزمایش ایمنی و کاریوتایپ بدم که تو آزمایش ایمنی معلوم شد مشکل ایمنی دارم.حالا نمیدونم آیا این مشکل باعث شده تا حالا باردار نشم.الان سیکل میکرو رو شروع کردم .یک بار هم با دکتر نصر ویزیت شدم ایشون همه آزمایش ها رو دید همون نظر پاکروش رو داشت.

پاکروش چه کارایی برای شما کرد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان ماهک شما لکه بینی لانه گزینی داشتی؟ من نه سریای قبل ندیدم منفی شدم همش فکر میکنم خیلی چیز مهمی ...

سلام عزیزممم نه من اصلا نداشتم به این چیزا نیست اصلا ایشالا نی نی جاشو سفت کرده 

چند انتقالی؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خانوما يه بار ديگم پرسيدم  اگه ميدونين لطفا جواب بدين  تا حالا شنيدين كسي با ميكرو باردا ...

بستگی داره مشکلتون چی باشه.ولی کلا iui مثل اقدام طبیعی هستش و شانسش حدود ۲۰٪ هستش فقط یکم اسپرم رو میشورن و سرعتش بیشتر میشه

خانوما از شما کسایی که نتیجه گرفتن از میکرو یه سوال دارم. شما در طول میکرو چقدر باور داشتین که ماما ...

عزیزم من همش فکر میکردم ممکنه هیچ وقت مامان نشم 

کل اون دو هفته هم با بیم و امید گذشت، دلم نمیومد بگم منفیه ولی از مثبت بودن هم ذره ایی اطمینان نداشتم و هیچ حسی هم بهم الهام نمی‌کرد مثبتم، مغزم سر شده بود احساسم کاملا گیج و مبهم بود 

همسرم که کاملا نا امید بود چون عین وقتایی بودم که پریود میشدم

ذره ای هم علائم نداشتم، فقط میتونم بگم زمان بندی خدا برای ما پارسال بود 

برای هر کسی یه روزی میشه، بالاخره میشه

خودمم پلي كيستيك خفيفم كه پريود منظم و هميشه فولي خوب دارم  تو ميكرو هم ٢٤ تا تخمك داشتم كه ١٦ ...

شما آزمایش های ایمنی و کاریوتایپ دادید.شاید شما هم ایم مشکل رو داشته باشید.پاکروش میکرو کرد؟

عزیزم من همش فکر میکردم ممکنه هیچ وقت مامان نشم  کل اون دو هفته هم با بیم و امید گذشت، دلم نمی ...

چقدر خوبه که اینجوری شما با ما احساساتتون رو به اشتراک میزارین واقعا دلگرم میشیم عزیزم🌸🌸ایشالله خدا نی نی تون رو براتون حفظ کنه🌺🌺

ببخشید من جواب میدم. من سری قبل که مثبت شدم روز پنجم يه لک کوچولو دیدم. این سری که انتقال دادم هیییچ ...

ممنونم عزیزم😙😙😙 خدا کنه منم مامان بشم شدیدا بهش احتیاج دارم😶

توکل به خدا ...❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزممم نه من اصلا نداشتم به این چیزا نیست اصلا ایشالا نی نی جاشو سفت کرده  چند انتقالی؟

قربانت، پناه بر خدا😙😙😙

روز پنجم جنینای بلاستم، روز هفتم جنین سه روزه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خودمم پلي كيستيك خفيفم كه پريود منظم و هميشه فولي خوب دارم  تو ميكرو هم ٢٤ تا تخمك داشتم كه ١٦ ...

خوب تو که جنین داری چرا همون ها رو انتقال نمیدی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
چقدر خوبه که اینجوری شما با ما احساساتتون رو به اشتراک میزارین واقعا دلگرم میشیم عزیزم🌸🌸ایشالله خد ...

مرسی عزیزم 😍 😍 😍 😍 

منم یه روزی تو همین تاپیک با تشنگی تمام حس مامان ها رو میخوندم، هست نوشته هام و همیشه تو دلم میگفتم یعنی ممکنه منم مامان بشم

نه فقط من خیلی از مامان های الان تو همین تاپیک درد دلهای قبل از مامان شدنشون هست، فقط وقت زیادی لازمه برای خوندنشون

هرچقدر بیخیال تر باشین نتیجه عالیتری دریافت میکنید من بار اول چون جنبنام aبودن میگفتم اوکیه کلا به م ...

عزیزم مشکل شما چی بود؟

آزمایش ایمنی  و انعقادی دادید؟

یا رحمتون رو‌بررسی کردید؟

عزیزم من همش فکر میکردم ممکنه هیچ وقت مامان نشم  کل اون دو هفته هم با بیم و امید گذشت، دلم نمی ...

عزیزم

شما خودت تحت درمان بودی یا همسر؟

میشه یکم از شرایطتون بگی امید بگیریم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم والا چی بگم من از اول که تصمیم به بچه دار شدن گرفتم پاکروش رو انتخاب کردم الان دو سال شد ...

ميشه بگي ايمنيت چند بود؟

منم يكم بالا بود پاكروش گفت عددي نيست 

هر چند با انتقالم پردنيزولون داد و نشد و يه بارم برام iui كرد 

لاپاراسكوپمم كرد 

ولي ايرادي كه داره خيلي اروم و كند جبو ميزه كشش ميده 

خوب تو که جنین داری چرا همون ها رو انتقال نمیدی ؟

خوب دو بار دادم نشد 

بعدا بازم ميدم 

گفتم شايد وضعيت تخمكهام از لحاظ كيفيت الان بهتر شدن تا پارسال موفع تخمك كشي