2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046066 بازدید | 684498 پست
ايشالله كه جواب ميگيري و به خواست دلت مي رسي عزيزم. بايد اسپرم اهدايي بگيريد يا نمونه از بيضه گرفته ...

نه گفتن نمونه از بیضه .یبار نمونه گرفتن‌گفتن برامیکروخوبه فریزهم نکردن

یا رب العالمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوووما من پنج روز از قطعِ ال دی میگذره و هنوز پریود نشدم. از روز دوم میخوام داروهای میکرو رو شروع ...

اووبوست باعث تاخير نميشه من چند دوره هست كه ميخورم.

شايد به خاطره LD هستش كه تاخير داريد.

ممنون عزيزم  شما هم تو سيكل هستيد؟تهرانيد؟

بله.من هم آمپول الونوا رو دیروز که روز3سیکلم هست زدم و باید4شنبه برم سونو.تهرانم عزیزم با دکتر طرازی

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
بله.من هم آمپول الونوا رو دیروز که روز3سیکلم هست زدم و باید4شنبه برم سونو.تهرانم عزیزم با دکتر طرازی

به سلامتي عزيزم پس به شما هم اين دارو رو دادن.دكتر طرازي هم فكر كنم بيمارستان آبان هستن.

بار اولتون هست؟

الان زدم دور نافم طبق گفته شما عمل کردم ولی بازم درد داره لعنتی  واسه شماهم ازیناست که سرنگش ش ...

بله آماده هست

من سرنگ رو سربالا میگرفتم چندتا ضربه میزدم که کل مایع ته سرنگ جمع شه بعد هواشو میگرفتم تا اونجایی که مایع خارج نشه.

بعد از تزریق الکل نزن چون سوزشش چندبرابر میشه.

ان شاءالله که مثبت میشی همه این دردا و سختی ها شیرینی و خوشی جاشو میگیره

خدایا شکرت
به سلامتي عزيزم پس به شما هم اين دارو رو دادن.دكتر طرازي هم فكر كنم بيمارستان آبان هستن. بار اولتون ...

بله به منم همین دارو رو دادن.آبان هستن اما من ابن سینا میرم پیششون آبان بهم دور میشه.بار اولم هست عزیزم.شما موردتون چی بوده؟من که همسرم اسپرمش نه ریخت و قیافه داره نه تند و تیزه  کلا 0هستdfiهم بالاست باید بیوپسی بشه

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........