2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
ببخشید دوستم میشه توضیح بدید در مورد این آزمایش ایمنی

اینا آزمایشات ایمنی انعقادی خون هستن با اون آزمایش ایمنی که دکتر ایمونولوژی مینویسه فرق دارن اونا من انجام ندادم،،،  اینا همین آزمایشاتی هستن که مشخص میکنن غلظت خون یا مشکل ژن خونی داریم یا نه و یه موارد دیگه هم که من علمیشو نمیدونم

عزیز من تو صحبتهای دکترای طب سنتی شنیدم تاکید داشتن بچه ای که قلبش دیر تشکیل میشه رو سریع نرید سقط ک ...

اخه گفتن رشدش متوقف شده

البته اصلا خونریزی نداشتم انگار به زور سقط ش کردن.

ممنون بابت راهنماییت عزیزم. حتما ایندفعه بیشتر صبرمیکنم🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم افسانه تعریف کردن  بچه دوستم رو که خیلی زود بردن تو بیست و یک روزگی، فقط اون 5 روز بعد ا ...

😂😂 اره دکتر گفت از ۷ تا ۱۴ روز طول میکشه.واسه پسرم بعد نوزده روز افتاد بالاخره 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
وای سارا جون من چقد بی خبر بودم از همتوووون نی نی دار شدی به سلامتی؟😍😍😍وای خدای من.دیگه کی مامان ...

اره عزیزم ..فدای تو.مامان یه پسر شب زنده دار شدم

ان شاء الله قسمت خودت.هیچم زود نیست واسه نی نی بعدی 😁😍

ثمین جونم فعلا نتیجه نگرفته متاسفانه💔

فدات شم اصلا نگران نباشثمن الان مثبتم هفته بعد زایمانمه خداروشکر خانواده هستن نی نی رو نگه میدارن ا ...

الهی بگردم...خدا لعنت کنه این ویروسو.چی بود افتاد به جون دنیا . حالم بد شد شنیدم گرفتارش شدی عزیزم.ان شاء الله تا هفته دیگه خوب خوب میشی و گل پسری رو به سلامت و خوشی بغل میگیری عزیزم..برات دعا میکنم اگه قابل باشم 

سلام گلم ممنونم عزیزم، زنده باشی، زینبی جان متأسفانه قسمت نیست دلخوشی دخترمو کنم، شرایط فوق‌العاده ب ...

ای وای مرضی جون چرااینطور شد اخه؟! ان شاء الله که منفیه گلم.غصه نخوریا مثل من افسردگی میگیری خدانکرده.

عزیزم منم دوهفته بعد از سزارینم تب و لرز داشتم‌.به منم گفتن که کروناست.ولی ازمایشم منفی بود.جای جراحی عفونت کرده بود.عفونت زده بود به خونم ..چقدر گریه کردم که نکنه کرونا باشه!واسه شماهم کرونا نیست عزیزم.ناراحت نباش گلم

سلام دوستان مجازی عزیزم  امیدوارم حال همتون خوب باشه و غم تو دلتون نباشه  بچه ها هرکس می ...

عزيز دلم مامانتو بفرست بره درست يكم برات سخت ميشه اما موندش پيش شما درست نيست چون بچه رو نميتوني از خودت جدا كني اذيت ميشي ايشالله كه چيزي نباشه و زود خوب بشيد

خدا بزرگتر از مشكلات من است هنوز به معجزه نياز دارم
سلام دوستان مجازی عزیزم  امیدوارم حال همتون خوب باشه و غم تو دلتون نباشه  بچه ها هرکس می ...

مرضی جون من تو یه گروه تلگرامی ام که مادر کرونا گرفت و مجبور با زایمان تو هفته ۳۳ شد و تازه مرخص شده.میخای ادت کنم تو اون گروه باهاش صحبت کن .

هرچند من مطمئنم که کرونا نداری!

تبت واسه بخیه هاته.سردردت واسه کم خونیه و گلو دردتم حساسیت به میوه های تابستونیه.مثل من! منم دقیقا مثل خودت شده بودم. 

ای وای مرضی جون چرااینطور شد اخه؟! ان شاء الله که منفیه گلم.غصه نخوریا مثل من افسردگی میگیری خدانکرد ...

فدات سارا جون 

نمیدونم تا کی باید چشمهای من خیس باشه، همین الآن علیرغم میل باطنیم مجبور شدم دخترمو ببرم بدم به مامانم، خیلی نگران بودم که مریض نشه، سرنوشت منم اینجوری شد 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
مرضی جون من تو یه گروه تلگرامی ام که مادر کرونا گرفت و مجبور با زایمان تو هفته ۳۳ شد و تازه مرخص شده ...

ممنون میشم سارا جون، اگه لطف کنی 

خیلی خیلی ممنونم که بهم امیدواری میدی عزیزم، محبت شماها رو فراموش نميکنم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
انشالله‌که‌خیره‌وکم‌نمیشه من‌‌‌اصلا‌پیورگان‌ندیدم‌واطلاعی‌ندارم من‌روزی‌۳تا‌گونال‌۷۵‌میزدم ۶روزمو ...

ذخیرتون چند بود عزیزم؟؟؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺