2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045861 بازدید | 684486 پست
سلام لیلا جون خوبی گلم😘😘  من اصلا اسم این آمپول رو نشنیدم برای چیه ؟ کی انتقال گل پسرمونه ؟

لیانا جونم چسب جنین بهش میگن برای لانه گزینی بهتره اگر جنین پسر تشکیل بشه سه شنبه انتقال دل تو دلم نیست تو رو خدا به دخملت بگو برام دعا کنه

داروهاتون میشه بگی چیا بودن چندمین روز عمل کردی؟

گونال بود و ستروتاید و hmgدوبار زدم.

روز ۱۶ سیکل

البته همه اونایی که امروز پانکچر داشتیم داروهامون همین بود یکیشون چهارتا داشت یکی ۸ یکی ۱۲.

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یهتری عزیزم ماشالا چقد تخمک زیاد داشتی ایشالا همشون جنینای باکیفیتی میشن 😍😍

خوبم عزیزم ممنون.اره هایپر شدم ولی همشون میگفتن چقد حالت خوبه😂😂😂ممنونم مهربونم ایشالا🤲🤲🤲

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام بسلامتی عزیزم...چندتا تخمک داشتی؟

سلام عزیزم قربونت ۴۳ تا

به سلامتی عزیزم، انشاءالله جنینای سالم و ناز و گوگولی برات تشکیل شن

ممنونم عزیزم انتقالم افتاد سه ماه دیگه

خیلی خوب بود تعدادش 🌺

اره ولی خب الان درد دارم.امیدوارم اسپرم های شوهرمم خوب باشه که جنین های خوبی بشه🤲

عزیزم فک کن من از دی ماه همین حال شمارو دارم ازاسترس مردم وزنده شدم تازه جنینای من خیییلی کمتره ...ا ...

قربون قلب پاک و مهربونت بشم انشاالله خدا بهت یه دختر ناز و باهوش و شیرین زبون بده دخترا حال و هوای خونه رو کلی عوض میکنن

جنین چند تا شد؟ فریز میکنی هرچی بمونه دیگه

گفت دوروز دیگه معلوم میشه چند تا جنین شده.الان که هایپر شدم نمیشه انتقال بدم.همه رو فریز میکنم تا دو سه ماه دیگه

گفت دوروز دیگه معلوم میشه چند تا جنین شده.الان که هایپر شدم نمیشه انتقال بدم.همه رو فریز میکنم تا دو ...

هایپر دقیقا یعنی چی؟ خوبه یا بده؟ تخمک زیاد میشه اما انتقال نمیشه؟

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
وای باورم نمیشه😲گونال آف من همین آذر ماه خریدم دونه ای ۴۸تومن چطور به شما ۴٠٠هزارتومن دادن وای

عزیزم قیمت دوزهاش با هم فرق داره. اونی که شما گرفتی احتمالا ۷۵ هست و دوستمون احتمالا ۳۰۰ واحدیش رو این قیمت گرفتن

من خودم گونال ۷۵ رو دیماه آزاد دونه ای ۷۶ تومن خریدم. الانم ۱۱ تا ازش دارم هنوز

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم