2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست

منظور از گريد جنين همان كيفيت جنين‌هاي تشكيل شده است. اين كيفيت با بيان ساده به چهار دسته عالي (A, AB)، خوب (B,BC)، متوسط (C) و ضعيف (CD,D) تقسيم‌بندى مي‌شود. وقتى گفته مي‌شود موفقيت درمان نابارورى حداكثر ٣٠ تا ٣٥ درصد است، يعنى تحت شرايط خوب و ايده ال اين مقدار باردارى صورت مي‌گيرد. لذا حتى با وجود انتقال جنين با گريدهاي عالي امكان عدم موفقيت انتقال جنين و شكست لانه گزيني جنين وجود دارد.👩🏼‍⚕مشاوره تلگرامی مرکز درمان ناباروری رویا👇https://t.me/InfertilityRooya

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه خوبه ؟ منم بگم دکتر برام بزنه هزینش چقدره ؟

حتما موثره که تجویز میکنن، هزینش خود آمپول 56 تومن بود وسایلش رو 70 گرفتم هزینه تزریقم هر دکتری یه قیمت میگیره سر جمع 180 اینا شد فکر کنم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
الان سینال میزنم به نظرت خوبه ؟

مگه سینال چه اشکالی داره عزیزم

من هردو پانکچرم سینال زدم بار اول 23تا بار دوم 27تا تخمک داشتم خداروشکر

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
لیانا جونم شما چیزی میدونی از نحوه تزریق آمپول gcsf

سلام لیلا جون خوبی گلم😘😘 

من اصلا اسم این آمپول رو نشنیدم برای چیه ؟ کی انتقال گل پسرمونه ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مگه سینال چه اشکالی داره عزیزم من هردو پانکچرم سینال زدم بار اول 23تا بار دوم 27تا تخمک داشتم خدارو ...

انشاالله به مراد دلت برسی منو از این دلهره نجات دادی

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
عزیز دلم واقعن درکت میکنم من خودم ۵بار انتقال منفی داشتم خودت بهتر میدونی دست ما نیست انشاالله دفعه ...

لیلا جون دلیل منفی شدن ها رو دکتر فهمید ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نازنین جون تاریخ انتقالت مشخص شده ؟ کی جنینهاتو میفرستن برای پی جی دی؟ منکه دل تو دلم نیست هیچ کاری ...

عزیزم فک کن من از دی ماه همین حال شمارو دارم ازاسترس مردم وزنده شدم تازه جنینای من خیییلی کمتره ...انتقالم شنبه هست جنینام سه روزه هستن قراره بلاست بشن فک کنم جمعه پی جی دی میشن ...خیالت راحت حداقل ۵تا گل پسری داری ایشالا انتقال میدی وپسر خوشگلی میاد تودلت 😍😍

بچه ها من الان انتقال دادم کلا۱ دونه جنین داشتم بزام انتقالش دادن خیلی ناامید شدم کسی بوده براش با ی ...

بله عزیزم هم تو این تایپیک هم تایپیکای دیگه دیدم ایشالا مامان شدی 

حتما موثره که تجویز میکنن، هزینش خود آمپول 56 تومن بود وسایلش رو 70 گرفتم هزینه تزریقم هر دکتری یه ق ...

منم به دکتر پیشنهاد بدم ببینم انجام میده برام ایشالا شماهم نتیجه میگیری عزیزم 

حتما موثره که تجویز میکنن، هزینش خود آمپول 56 تومن بود وسایلش رو 70 گرفتم هزینه تزریقم هر دکتری یه ق ...

دکتر من 270 میگیره ...

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
دوستان من ذخیرم ۵ هستش به نظرتون تخمکام چند تا میشه استرس دارم

عزیزم من ۴/۸ بودم ۱۵ تا تخمک شد و ۱۲تا جنین 

انشاالله با بار اول مامان بشی 

دوستانی که تو مراکز خصوصی انتقال دادند دستمزد دکترشون چقدر بود؟من زنگ زدم کلینیکی که ماه بعد میخوام ...

دکتر نصر که گفتن کلا ۲۲ تومن میشه 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺