2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045859 بازدید | 684486 پست
موفق باشی عزیزم  پیش دکتر نصر هم رفتین؟

ممنون عزیزم نه 

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فاصله بین هر انتقال معمولا چند ماهه؟ 

2 پریود بگذره میشه بستگی داره به بدن من اخر فروردین سقط داشتم گفت تیر بیا رحمت امادست که من اواسط مرداد میرم انشاله

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
فاصله بین هر انتقال معمولا چند ماهه؟ 

دوتا پریود 

ولی بعضی ها بلافاصله میرن مثل نفسی جون که الان پسرش بغلشه خداروشکر 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ساری.۳۶۵۰ سال جدید۲۵۰ اضافه شده

دستمزد دکترت زیاد بوده احتمالا چون ازمایشگاه بیشتر از 1 تومن نمیگیره....

2 پریود بگذره میشه بستگی داره به بدن من اخر فروردین سقط داشتم گفت تیر بیا رحمت امادست که من اواسط مر ...

حتما این دفعه اخره میگیره😘

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
دوتا پریود  ولی بعضی ها بلافاصله میرن مثل نفسی جون که الان پسرش بغلشه خداروشکر

انشالله واسه خودت😘

یه ماه دارو استفاده میکنین میرید تخمک کشی یا زمان بیشتر؟

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
حتما این دفعه اخره میگیره😘

برای من دفعه اول گرفت ....انشاله اینبارم مثبت میشم همچنین همه منتظر ها