2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045866 بازدید | 684487 پست
من چون ازخانوادم کسی نمیدونه خودمو شوهرمم بلد نیستیم امپول بزنیم میگم تزریقاتی بیاد چون هرروز صبح ام ...

نازنین‌جون‌برامنم‌کس‌دیگ‌میزد‌عمیق‌وآرام‌خالی‌میکرد

امابااین‌وجود‌‌جاش‌قلمبه‌میشد‌ودردمیکرد

مخصوصا‌روزهای‌آخر😔

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ان شالله دفعه ی بعد مثبت بشین دکترتون کی بود؟ نظر دکترت در مورد حرکت بعد از انتقال چی بود؟

من‌بیمارستان‌پیامبران‌میرم‌..هیچی‌درموردش‌حرف‌نزده‌بود

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میگم که بیمه فقط یدونشو داد ازداروخانه بهار ۳تا گرفتم یکیشو بیمه قبول کرد بقیه رو هم یدونه یدو ...

وای باورم نمیشه😲گونال آف من همین آذر ماه خریدم دونه ای ۴۸تومن چطور به شما ۴٠٠هزارتومن دادن وای

این امپول برای چیه ؟

بهش میگن چسب جنین یعنی باعث میشه جنین بهتر لانه گزینی کنه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
شادم جون نتیجه نگرفتی با تزریق این آمپول

نه عزیزم من مشکلم جای دیگست جنینام سه روزه هستن رشدشون میدن بلاست بشن اما ضعیف میشنو به بلاست نمیرسن

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

دوستانی که تو مراکز خصوصی انتقال دادند دستمزد دکترشون چقدر بود؟من زنگ زدم کلینیکی که ماه بعد میخوام انتقال بدم گفت 920 هزینه انتقال میشه با دستمزد دکتر 3 میشه. برای شما چقدر شد جدید که انتقال دادین خیلی دستمزدش زیاد نیست به نظرتون؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
عزیزم میگم که بیمه فقط یدونشو داد ازداروخانه بهار ۳تا گرفتم یکیشو بیمه قبول کرد بقیه رو هم یدونه یدو ...

نازنین جون تاریخ انتقالت مشخص شده ؟ کی جنینهاتو میفرستن برای پی جی دی؟ منکه دل تو دلم نیست هیچ کاری نمیتونم بکنم اینقدر استرس دارم

نازنین‌جون‌برامنم‌کس‌دیگ‌میزد‌عمیق‌وآرام‌خالی‌میکرد امابااین‌وجود‌‌جاش‌قلمبه‌میشد‌ودردمیکرد مخصوصا ...

اهان منم گفتم یکی بیاد بزنه ...عزیز دلم عیب نداره دفعه بعدی انتقالت مثبت میشه درکت میکنم خیلی ناراحت کننده اس