2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045383 بازدید | 684462 پست
سلام.هزینه پانکچر۳۸۰۰  انتقال۱۵۰۰ سونو ۳۳۷۰۰ ویزیت۳۳۷۰۰ ازمایش اسپرم۳۰۰۰۰ من اسفند پانکچر شدم ه ...

ممنون عزیزم🌹

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
دوستان عزیزم نذر کردم برای ۴۰ نفر آیه الکرسی بخونم هر کسی منو لایق میدونه بهم بگه تا براش بخونم انشا ...

ممنون میشم برا منم بخونید 

انشالله حاجت روا 💙🌹

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم پس خیلی با شیراز تفاوتی نداره....  یعنی الان شما ۶۸۰ دادید چندتا جنین دارید ؟

پنج تا

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
عزیزم منم انتقالم با بیهوشی بود تو بهمن ۲۰۰ اضافه میگرفتن 

شمام مثبت شدین.کدوم شهرین.منم انگاری پرسیدم پارسال گفتن دویست.من درد ندارم ولی از بس استرس دارم میوفتم ب سرفه خدا نجاتمون بده از این راهها😭

سلام دوستان من قرار بود تو سیکل طبیعی انتقال بدم امروز روز نهمه سیکلم رفتم سونو ضخامت آندومترم ۴بود ...

سلام ان شاء الله با استرادیول بالا بره...لوبیا سبز رو اب پز کن بخور میگن برای ضخامت خوبه..

پارسال ضخامت دو بود استرادیول خوردم بالا رفت ولی به درد انتقال نمیخورد کنسل شد سیکل انتقالم..

شمام مثبت شدین.کدوم شهرین.منم انگاری پرسیدم پارسال گفتن دویست.من درد ندارم ولی از بس استرس دارم میوف ...

زمان انتقال باید کاملا ریلکس باشی به چیزی فکر نکن...

اگه استرس خیییلی زیادی داری با دکترت صحبت کن...

سلام ان شاء الله با استرادیول بالا بره...لوبیا سبز رو اب پز کن بخور میگن برای ضخامت خوبه.. پارسال ض ...

به نظرتون سر خود استرادیولو  روزی ۳تا بخورم اخه دکتر گفت یدونه بایدونه که بالانمیره که 

دوستان عزیزم نذر کردم برای ۴۰ نفر آیه الکرسی بخونم هر کسی منو لایق میدونه بهم بگه تا براش بخونم انشا ...

۲۸.فاطمه

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖

سلام عزیزم...اسم منم بنویس .منم برات میخونم 💙💙

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
مرسی عزیزم حتما میخورم شماروز چندم ضخامتت ۲بود ؟ من روز نهمم ۴ 

من هم به نظرم میاد روز ۸ یا ۹ سیکل بودم دقیق یادم نیست..

به نظر من سرخود نخور چون دکتر محاسبه میکنه و استرادیول میده و اینکه بدنت باید اماده باشه برای دریافت استرادیول ممکنه عوارض داشته باشه..

دکتر من میگه سه روز روزی یک عدد سه روز بعد روزی دو تا و بعد از اون روزی سه تا..

توکل کن به خدا ان شاء الله به ضخامت نرمال میرسه نگران نباش..