2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان تو رو خدا یه لحظه بیایین من تو سیکل ای وی افم چهارشنبه پریود میشم باید دومین یا سومین روزم برم پیش دکترمم که پنحشنبه حمعه دکتر نیست تا شنبه،شنبع هم چهارمین روزم میشع و دکترم قبول نداره حالا باید چیکار کنم؟

سلام خانمها، از مامان های عزیز کسی بیدار هست؟ من یه سؤال دارم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
وای یعنی تورویان یکبار قبل پانکچر ال دی میدن یکبار قبل انتقال؟

انگار اینجوریه حالا جالبه به بعضیا میگن ال دی بخور وقتی تموم شد بیا،به یه سریام مث من هیچیییی نمیگن فقط میگن بیا...خیلی بیخیالن بخدا اصلا وقت ما براشون ارزش نداره من اگه میدونستم باید حتما ال دی بخورم همین ماه میخوردم دو هفته دیگه که تموم شد می رفتم پیششون...

حالا کارم عقب افتاده بود بقدر کافی بخاطر کرونا بازم باید منتظر باشم برا ال دی  

سلام خانم ها من اندومتریوز دو طرفه دارم دو بار پانکچر کردم تعداد تخمکام اولی ۱۴ تا بود که دوتا جنین شد بعدیش ۱۷ تا بود ۴ تاش جنین شد علتش چیه شوهرمم مشکل خاصی نداره فقط مورفولوژیش ۴ بود که گفتن واسه آی وی اف خوبه

سلام خانم ها من اندومتریوز دو طرفه دارم دو بار پانکچر کردم تعداد تخمکام اولی ۱۴ تا بود که دوتا جنین ...

احتمالا کیفیت تخمکات پایینه...منم همینطوری شدم مثلا یه سیکل کلیییی سینال اف گرفتم بعدش آزمایش استرادیول دادم که ببینن هایپر شدم یا نه آخه کلیییی هم تخمک داشتم ولی عدد استرادیول خیلی پایین بود که یعنی تخمکام بیشترشون پوچ بوده

من برا همین اون سیکل و کنسل کردم گفتم یکی دوتا جنین بدردم نمیخوره...دو ماه بعد دوباره رفتم تو سیکل میکرو خودمو تقویت کردم با قرص و غذا خداروشکر تعداد جنینام خوب شدن...البته دیگه سینال نزدم من فقط گونال و اچ ام جی چون سینال ایرانیه بدرد نمیخوره تخمکا اکثرا کیفیت پایین میشن...مورفوی شوهر من سه درصده...میگن میکرو بهتر از آی وی افه میکرو کن شما هم

احتمالا کیفیت تخمکات پایینه...منم همینطوری شدم مثلا یه سیکل کلیییی سینال اف گرفتم بعدش آزمایش استراد ...

منم همه رو‌گنال زدم اینوفولیک و اوبوست میخوردم نمیدونم چرا جنینام کم شد هر دو بار 

شما کجا انجام دادین؟ اندومتریوز دارین؟

منم همه رو‌گنال زدم اینوفولیک و اوبوست میخوردم نمیدونم چرا جنینام کم شد هر دو بار  شما کجا انج ...

نه من تنبلی دارم....رویان میرم من

قبلا شهرستان می رفتم ۱۱ تا جنینام همه بی کیفیت بود برا آی وی اف چون نفهمیدن بودن مورفوی شوهرم پایینه...منم ول کردم اونجا رو اومدم رویان

راستش خیلی اذیت شدم بعد آخرین بار شکمم ورم داشت هایپر شدم یبوست شدید گرفتم دیگه احتمالا نرم واسه پان ...

اگه جراحی کنی خیلی ذخیره تخمدانت میاد پایین حیفه ها...تهرانی شما؟؟؟؟

اگه جراحی کنی خیلی ذخیره تخمدانت میاد پایین حیفه ها...تهرانی شما؟؟؟؟

آره تهرانم من بیمارستان محب یاس میرم البته مطب میرفتم واسه پانکچر فقط فرستاد اونجا یعنی میگی بازم پانکچر کنم؟ واسم بد نیست این همه هورمن بگیرم باز؟