2777
2789
عنوان

خوب جواب خواهرشوهرمو دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 38 پست
خواهرشوهرمو که باردار نیست دعوت نکرده بود گفت من مریضم اون حساسه

عزیزم از کاه کوه نساز برای خودت. چون بارداری یه کم به رفتارای بقیه حساس ترم شدی. دیگه گذشته تموم شده رفته

ممکن بود از هرجایی سرماخوردگی رو بگیری

اگـه بشـه چــی میشــــه  
خوب در کل جفتتون پنهان کاری کردید شما حاملگیتونو اون مریضیشو،ولی خداوکیلی کسی که مریض نباید مهمون دع ...

آخه خیلی فضوله از ماه اولی که من ازدواج کردم ماهی یبار زنگ میزنه میگه حامله نیستی؟

منم بارداری پر چالشی داشتم خونریزی و فلان

اولشم هسن نیازی نیست بگم

خودش ۵ماهگی گفت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از مادرشوهرم حرصم گرفت میدونست من باردارم از عصری ام اونجا بود دیده این مریضه یه اسمس ندادهعجب برای ...

ببین عزیزم یک چیزایی نه به ذهن ادم خطور میکنه نه اهمیت داره .مثل همین که مادرشوهرت سرماخوردگی جاری رو بهت خبر بده که شما نری چون بارداری؟!!!!این توقع خیلی زیادیه؟!!!خودت تحمل اینهمه متوقع بودن رو از دیگران داری؟؟!

آخه اون‌یکی خواهرشوهرمو دعوت نکرده بود گفت من مریضم اون حساسه بچه ش نگیره

خب علم غیب که نداشته شما بارداری ، خواهشا دنبال مچ گیری نباش بنظرم خیلی اخلاق بدیه و من اصلا نمیپسندم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
عزیزم از کاه کوه نساز برای خودت. چون بارداری یه کم به رفتارای بقیه حساس ترم شدی. دیگه گذشته تموم شده ...

اخه مادرشوهرم خیلی ادعاش میشه هوای منو داره تو بارداری بیشتر ازون ناراحت شدم

میدونست من باردارم یه خبر میداد

آخه خیلی فضوله از ماه اولی که من ازدواج کردم ماهی یبار زنگ میزنه میگه حامله نیستی؟منم بارداری پر چال ...

شاید میخواد باهات ارتباط برقرار کنه هرکی سوال میپرسه فضول نیست عزیزم یکم مهربونتر و سازگارتر باش

ببین عزیزم یک چیزایی نه به ذهن ادم خطور میکنه نه اهمیت داره .مثل همین که مادرشوهرت سرماخوردگی جاری ر ...

اخه بعدشم خودشونو زدن به اون راه هی میگن سینوسش بود 

آخه خیلی فضوله از ماه اولی که من ازدواج کردم ماهی یبار زنگ میزنه میگه حامله نیستی؟منم بارداری پر چال ...

شاید میخواد باهات ارتباط برقرار کنه هرکی سوال میپرسه فضول نیست عزیزم یکم مهربونتر و سازگارتر باش

خب علم غیب که نداشته شما بارداری ، خواهشا دنبال مچ گیری نباش بنظرم خیلی اخلاق بدیه و من اصلا نمیپسند ...

پنهان کاری و بی درکی هم اخلاق بدیه من نمی‌پسندم 

اخه مادرشوهرم خیلی ادعاش میشه هوای منو داره تو بارداری بیشتر ازون ناراحت شدممیدونست من باردارم یه خب ...

با این متوقع بودن و رفتارا تنها کسی که اذیت میشه خودتی و خودتو از چشم بقیه میندازی و ازت فاصله میگیرن هیچ کسی به ما بدهکار نیست و هر کاری در موردمون انجام میده محبته

منم خودم تا زمانی که ۵ ماهم تمام شد حتی به مادرمم نگفتم،کلاً آدمیم که بدم میاد کسی سر از کارم در بیاره