2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
سلام سمیرا جون خوبی عزیزم بله همونم  خداروشکر طبیعی مامان شدم ایشالا قسمت همه منتظرا 🌺🌺🌺

چقد خوشحال شدم ي دفعه ي جوري شدم احساساتي شدم خدا برات فرشتتو نگه داره معلومه دختر خوبي هستي خدا انقد دوست داره منم با دل پاکت دعا کن 

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
سلام پروانه جون میخاستم بدونم تو رویان قبل سیکل پانکچر ال دی میدن؟ یکی هم میخاستم هزینه ای وی اف تو ...

سلام عزیزم.بله ال دی معمولا میدن ولی بستگی به وضعیت تخمدان ها داره شاید نیاز نداشته باشی.من که داشتم ودرواقع سیکلم بلند بود و از زمانی که ال دی رو شروع میکنی ۴۵روز تا روزی که پانکچر میشی طول میکشه.هزینه خود عمل میکرو ۳۸۰۰ شد ولی برای من با داروها و ازمایشاتی که انجام دادم حدود ۹میلیون تموم شد.ولی اگه مشکل خاص و شدید نداشته باشید شاید حدود ۶یا ۷ میلیون بشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پروانه جان یه سوال تو رویان خودشون همه داروهای پانکچر رو دارن؟

قبلا هرچی تجویز میکردن بودش ولی الان با این وضعیت دارو و ت ح ر ی م ها شاید نداشته باشن ولی بیش تر مواقع خودشون همه ی داروها رو دارن.واین که راضی هستم یا نه .بدی رویان شلوغی بیش از اندازه اش هست و همین باعث میشه که دقت در کارشون کم بشه ولی در کل راضی هستم .

سلام دوستان تست پاپ اسمير رو بايد چندم پريود انجام بدي؟

سلام ستاره جون فرقی نمیکنه بعد پاکی برو 

فقط از دوروز قبلش نزدیکی نداشته باش 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

سلام به مامانی گل و مامانای منتظر..بچه هااا من ان‌شاالله تا نهایت تا سه ماه دیگ میرم تو سیکل انتقال..بچه ها من واسه ای یو ای خیلی درد کشیدم بخاطر دهانه رحمم تنگ بود..بنظرتون واسه انتقالم همینطوری میشه به دکترم بگم بیهوشم کنه انتقال بده؟؟؟

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
چقد خوشحال شدم ي دفعه ي جوري شدم احساساتي شدم خدا برات فرشتتو نگه داره معلومه دختر خوبي هستي خدا انق ...

قربونت بشم دوست گلم اگه قابل باشم همیشه به یاد تک تکتون هستم ایشالا مثل خودم سوپرایز بشی  زود زود مامان یه فندوق بشی 💓💓💓💓💓💓💙💙💙💙💙💙

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من پرگنازون ففول ویتامین دی

مرسی گلم 

کلیسم جدا نداری دیگه ؟ امگا ۳ 

سلام به مامانی گل و مامانای منتظر..بچه هااا من ان‌شاالله تا نهایت تا سه ماه دیگ میرم تو سیکل انتقال. ...

سلام عزیزم 

ببین اگه واقعا سختته بگو بیهوش کنن 

من خودم میدونستم خودمو سفت میکنم گفتم با بیهوشی 

بعد بیهوشیش فقط ۵ دقیقست 

چون سر ای یو ای سختت بوده همین کارو کن 

سلام عزیزم  ببین اگه واقعا سختته بگو بیهوش کنن  من خودم میدونستم خودمو سفت میکنم گفتم با ...

ممنونم گلم  حتما با دکترم مشورت میکنم ببینم چ میگه..بنظرت با بی هوشی ضرری نداره؟؟؟

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
دوستان مکملهای ویتامین بعد غربالگیری اول چیا استفاده کردین ؟ و چه موقع از روز بهتر استفاده بشه 🌺

مولتی ویتامین

کلسیم

آهن

ویتامین دی

امگا

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

سلام دوستان من قرار بود تو سیکل طبیعی انتقال بدم امروز روز نهمه سیکلم رفتم سونو ضخامت آندومترم ۴بود دکتر گفت خیلی نازکه حالا از امروز تا سه شنبه قراره روزی یدونه استرادیول بخورم یدونم آسپرین قراره سه شنبه سونو بشم که معلوم بشه انتقال میدن یانه کسی مثل من بوده ضخامتش پایین باشه بعد زیاد بشه لطفا اگه کسی بوده راهنماییم کنه کلافه ام 

قربونت بشم دوست گلم اگه قابل باشم همیشه به یاد تک تکتون هستم ایشالا مثل خودم سوپرایز بشی  زود ز ...

خيلي دلم ميخاد سوپرايز بشم عزيزم خدا از دهنت بشنوه

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون