2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
راستش خیلی اذیت شدم بعد آخرین بار شکمم ورم داشت هایپر شدم یبوست شدید گرفتم دیگه احتمالا نرم واسه پان ...

اگه تهرانی برو پیش دکتر فتاحی کارش حرف نداره مخصوصا برا مشکلات زنانه...من چون شهرستانم نمیتونم برم پیشش ولی خیلی داست داشتم که میتونستم...ایشون آقا هستن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه کمک کنه حتما میرم فقط اسم کاملش و میگی سرچ کنم ؟

اسمش دکتر علی فتوحی هست من اشتباه نوشتم فتاحی...سرچ کن تو گوگل اسم شمارش میاد

زنگ بزنی اول مشکلتو میپرسه اگه بدونه میتونه کمکت کنه میگه بیا پیشو وگرنه میگه اصلا نیا

اگه کمک کنه حتما میرم فقط اسم کاملش و میگی سرچ کنم ؟

رفتی پیشش اگه دکتر خوبی بود و ازش راضی بودی بیا خبرشو بده...دوس دارم بدونم واقعا کارش خوبه انقدر که تعریف میکنن یا نه

رویان که بودم یه خاتمی میگفت خواهرش ذخیره تخمدانش خیلیییی پایین بود همه جوابش کرده بودن گفتن برو تخمک اهدایی بگیر...رفت پیش فتوحی یه سری بهش دارو داد طبیعی باردار شد

اگه کس دیگه ای هم اطلاعاتی داره میتونه کمک کنه ممنون میشم 

ما یه گروه داریم‌تو واتساپ برای اندومتریوز و ای وی اف 

خواستی بیا اطلاعات بچه ها زیاده

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 

دوستان عزیزم نذر کردم برای ۴۰ نفر آیه الکرسی بخونم هر کسی منو لایق میدونه بهم بگه تا براش بخونم انشالله به حرمت این آیه مبارک تمام کسانی که باردارن بسلامتی نی نیهاشون رو بغل کنن و کسانی که منتظرن بزودی زود خدا دامنشون رو سبز کنه.

۱) مهسااااام

Khooobi( ۲

۳) زینبی بابا

۴) زن داداش مامان سبحان

۵) آستارا ۷۲

۶) عروس کوچولو

Lilils( ۷

۸) باجی ۱۹۸۳

Fatemezahraaa ( ۹

Arezo 6807 (۱۰

۱۱) لیانا ۲۱

۱۲) مامان سلام

Shadennn (۱۳

Sogoli 6369 (۱۴

۱۵) صاحل ۱۳۶۹

۱۶) ستاره ۳۸

Mahbobbanoo (۱۷

Bikaran (۱۸

۱۹) رها ۳۹۳۶

۲۰) زهرا ۰۱۱

Samin11(۲۱

۲۲) یاسمینعلی

۲۳) مامان و سلفی

Zizi 92(۲۴

۲۵) شاینا

۲۶) خواMahbobbanooهر

۲۷) شکیبا

دوستان تو رو خدا یه لحظه بیایین من تو سیکل ای وی افم چهارشنبه پریود میشم باید دومین یا سومین روزم بر ...

همون چهارشنبه وقت بگیر.دارومیخواد بده که روز اول هم میتونه بده ولی میگه از روز سوم مثلا شروع کنی.

هزينه عمل تخمک کشي يا پانکچر برا من شد 3800فريز شد 680بستگي ب تعداد جنين داره داروهامو آزاد خريدم نص ...

ممنون عزیزم پس خیلی با شیراز تفاوتی نداره....

یعنی الان شما ۶۸۰ دادید چندتا جنین دارید ؟

گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست داردکه سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .میدانم که صدایم را شنیده ایی از هرکجا که نامید باشم از مرحمت تو نامید نیستم خدای من......تیکر بارداری زدم و امید دارم جوابم رو میدی خدای من💙🙏
انگار اینجوریه حالا جالبه به بعضیا میگن ال دی بخور وقتی تموم شد بیا،به یه سریام مث من هیچیییی نمیگن ...

عزیزم با توجه به شرایط تخمدانی ال دی تجویز میشه کسانی که ذخیره نرمال دارن باید ال دی مصرف کنن ولی ذخیره بالا و ذخیره کم نیاز به ال دی نداره،به اصطلاح سیکلشون کوتاه هست،که تشخیصش با سونو هستش 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...