2777
2789

سریع با وحشت از خواب پریدممم 

وای خیلی حس بدی بود😭😭

چرا اینطور شدمممم؟؟؟ دلیلش چیه 

اولین باره 

شبشم رفته بودم دسشویی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه وقت جریانی چیزی از قلم نیوفته.... همه چیزو بیایین تعریف کنین...

خب سایت زنونه ست 

بعضی چیزارو باید بگیم شاید برا کسی دیگه اتفاق افتاده 

قرار نیست که همه صحبتا درباره خواهر شوهر مادرشوهر باشه..

من یه مرد ۳۰ ساله هستم شبایی که  مایعات زیاد بخورم یا مثلا سیر  یا  پیاز  زیاد بخورم  شب تو خواب یه حسی میاد  فکر میکنم خودادراری داشتم ولی خب  خودادراری نیست  ارضای جنسی بوده... چون کمر خیلی وقته تخلیه نشده و میل جنسی زده بالا  و مایعاتم زیاد خوردی احتمال داره  ادرار نباشه  البته من رو جنس زن هیچ اطلاعاتی ندارم

خب سایت زنونه ست بعضی چیزارو باید بگیم شاید برا کسی دیگه اتفاق افتاده قرار نیست که همه صحبتا درباره ...

می‌دونم عزیزم ولی کاش زنونه می بود چقد خوب میشد خودم مشکل و چیزی رو نمی تونم اینجا بیان کنم کمک بگیرم. والا مردها رسمی یا با چهره زن می یان فضولی 

معجزه شکر گزاری

حالا اینم بگم من دوره طب گذروندم  اینو مطمئنم که کسانی خود ادراری دارن که طبع سرد و تر  داشته باشن 

شما  گرمی زیاد بخورین  مخصوصا  صبح گاه  و  شب قبل خواب استفاده کنین

من احتمال میدم ادرار نباشه چون واسم زیاد اتفاق میفته هر هفته حداقل یک بار و بیشتر  رو دارم من چون مجردم